Tiistai 7. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Klaus, Launo, Klas, Klaus
Julkaistu 15.2.2017 16:14

Kotimaan evankelioimisnäky laajenee

Vuoden alussa käynnistynyt helluntaiseurakuntien evankelioimiskampanja Parasta Suomelle näyttää toteutuvan hyvin. Mukaan on ilmoittautunut tähän mennessä jo 170 helluntaiseurakuntaa, jotka ovat sitoutuneet lahjoittamaan Hyvä Sanoma -lehden yhteensä 450 000 talouteen.

Parasta Suomelle on juhlavuoden hanke, jonka tavoitteena on viedä evankeliumi mahdollisimman monelle suomalaiselle. Sen näkyvin osa toteutetaan syyskuussa, jolloin Hyvä Sanoma -lehden juhlanumero postitetaan jopa miljoonaan kotiin yksityisten henkilöiden lahjoituksista riippuen.

Kampanjaorganisaatiosta on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen helluntaiseurakuntaan Suomessa. Mukaan ilmoittautumisia ja lehtien tilauksia tulee koko ajan lisää. Evankeliumin välittäminen noin parille miljoonalle suomalaiselle on hyvin mahdollista.

Lehtilahjoituksia netissä

– Tämä juhlavuoden kampanja tarjoaa seurakunnille ainutlaatuisen ja edullisen mahdollisuuden tavoittaa kaikki paikkakunnan asukkaat, Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti innostaa.

– Kampanjalehden jakamisen lisäksi seurakunnat järjestävät myös paikallisia evankelioimistapahtumia, konsertteja ja reformaation merkkivuoden tilaisuuksia yhdessä toisten seurakuntien kanssa.

Kampanjaa varten avattiin tämän viikon alussa parastasuomelle.fi -verkkosivusto, joka kertoo miten yksityiset voivat tukea lahjoituksillaan kampanjaa ja kasvattaa lehden jakelumäärää. Sivustolta löytyy myös hyödyllistä kampanjamateriaalia seurakuntien käyttöön.

– Kampanjasivustolla jokainen voi tehdä lehtilahjoituksia ja seurata keräyksen etenemistä, Janne Lahti kertoo.

– Lisäksi ehdotamme, että Parasta Suomelle -evankelioimiskampanja käsiteltäisiin helluntaiseurakunnissa erityisenä rukousaiheena joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!