Maanantai 23. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Mielikki, Tekla
Julkaistu 8.9.2016 00:00

Korsossa lähdettiin uuteen kauteen

H4H-iltojen syksyn teemoina ovat muun muassa rohkeus ja vapaus palvella.Korson helluntaiseurakunnan nuorten H4H-syyskausi avattiin juhlavasti toissa lauantaina. Mukana Take the step -illassa oli Bros&Sis-yhtye.

– Illan tavoite oli innostaa jokaista ottamaan rohkeasti askelia Jumalan suunnitelmien toteuttamiseksi omassa elämässään, pastori Markus Bäckroos kertoo.

– Se tarkoittaa aina jonkin konkreettisen asian tekemistä ja usein myös jotain, mikä saattaa pelottaa tai jännittää. Esimerkiksi uskoontulo, aktioon tai raamattukouluun lähtö.

Innostusta ilmassa

Ilta oli menestys ainakin sillä mittarilla, että moni nuorista oli valmis lähtemään mukaan eri tiimeihin palvellakseen seurakuntaa.

– Aivan mahtavaa! Jos jengi ottaa omakseen osallistua näiden iltojen tekemiseen ja kehittämiseen, niin mitä Jeesus saakaan aikaan, kun me aletaan oikeasti olla täällä häntä varten, Bäckroos innostuu.

Here for Him -illoissa käy säännöllisesti viitisenkymmentä nuorta. Tarkoitus on syksyllä käynnistää muun muassa tavoittava työ kadulla.


Anssi Tiittanen

Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!