Maanantai 6. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Esa, Esaias, Halvar
Julkaistu 8.9.2017 13:45

Kommentaariraamattu lähdössä pian painoon

Kommentaariraamatun valmistumisen loppumetrejä juhlistettiin Aikamediassa kakkukahveilla. Kuvassa projektin parissa pitkään ahkeroineet Antti Kamppinen (vas.), Kai Takkula, Outi Kättö, Pertti Lukkarila, Anna Lehtinen ja Minni Heinilä. Kuva: Leevi Launonen

Pitkään tekeillä ollut kommentaariraamattu on valmistumassa. Raamattu Kansalle -yhdistyksen asettama asiantuntijoista koostuva toimituskunta on saanut luettavakseen jo lähes kaikki taitetusta kommentaariaineistosta.

 

Massiivisen suurteoksen sisältö saatiin kesän aikana kokonaan suomennettua. Aineisto on teologian ja kielen ammattilaisten käsissä taipunut kristillisen kentän odotuksia vastaavaksi. Sisällön ja taiton viimeistelystä vastaa parikymmenhenkinen tiimi.

 

– Reformaation ja Suomen itsenäisyyden juhlavuonna iloitsemme, että saamme olla samalla jatkumolla Agricolan raamattutyön kanssa, projektin pääteologi Kai Takkula toteaa.

 

– Lisäarvoa teos saa hakemistoosiosta Raamattu Kansalle -käännökseen istutettuine sanastoineen ja värillisine kartastoineen.

 

Erityisenä bonuksena voidaan pitää laajaa alaviitteistöä, joka tarjoaa muun muassa vaihtoehtoisia lukutapoja alkutekstiin.

 

Laitoksesta on tulossa ainutlaatuinen teos suomalaisessa raamattuhistoriassa. Teos painetaan Kiinassa ja se saadaan lukijoiden käyttöön tulevana talvena. Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!