Maanantai 18. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Eetu, Edvard
Julkaistu 22.12.2016 07:00

Kirkkonummella tuoksuu tuore maali

Avara, moderni tila on aivan Kirkkonummen sydämessä. Vihkiäisjuhlassa puhui pastori Leif Moderus. Kuva: Lassi LehtoKirkkonummen helluntaiseurakunta vihki toissa viikonloppuna käyttöön uudet toimitilat.

Ajatus tiloista eli paikkakunnalla pitkään, aina seurakunnan perustamisesta vuodesta 1989. Seurakunta sai alkuvuodesta tietää kesällä vapautuvasta vanhasta pankkikiinteistöstä. Rakennusluvan vaatineet muutostyöt päästiin aloittamaan elokuussa.

Kuudenkymmenen henkilön saliin rakennettiin lava ja keittiö. Vanhassa pankkiholvissa on nyt inva-käymälä. Lisäksi alakerrassa on toimintatilaa. Muutokset suunnitteli arkkitehti Esa Suvanto.

Seurakuntaan kuuluu yli 50 jäsentä, aktiivinen väki muodostuu noin 30 henkilöstä.

Juttutupa kutsuu juttelemaan

Seurakuntaan kuuluu yli 50 jäsentä, aktiivinen väki muodostuu noin 30 henkilöstä. Viikoittaisten kokousten lisäksi seurakunta tekee aktiivisesti lapsi- ja varhaisnuorisotyötä Royal Rangers -tukikohdan kautta.

– Olemme aloittamassa uusissa tiloissa nuorten aikuisten illat, vastuuhenkilö Lassi Lehto kertoo.

Juttutupa-työtä puolestaan on tehty vuokratilassa kauppakeskuksen yhteydessä. Siellä tarjotaan kevyttä purtavaa ja keskusteluseuraa. Tarjolla on myös hengellistä kirjallisuutta ja musiikkia. Myös Juttutupa siirtyy nyt seurakunnan uusiin tiloihin.

Seurakunnan pastori on Leif Moderus.


Anssi Tiittanen


Jaa
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
Paikallinen ja valtakunnallinen nuorisotyö kulkevat käsi kädessä
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!