Maanantai 23. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Mielikki, Tekla
Julkaistu 22.12.2016 07:00

Kirkkonummella tuoksuu tuore maali

Avara, moderni tila on aivan Kirkkonummen sydämessä. Vihkiäisjuhlassa puhui pastori Leif Moderus. Kuva: Lassi LehtoKirkkonummen helluntaiseurakunta vihki toissa viikonloppuna käyttöön uudet toimitilat.

Ajatus tiloista eli paikkakunnalla pitkään, aina seurakunnan perustamisesta vuodesta 1989. Seurakunta sai alkuvuodesta tietää kesällä vapautuvasta vanhasta pankkikiinteistöstä. Rakennusluvan vaatineet muutostyöt päästiin aloittamaan elokuussa.

Kuudenkymmenen henkilön saliin rakennettiin lava ja keittiö. Vanhassa pankkiholvissa on nyt inva-käymälä. Lisäksi alakerrassa on toimintatilaa. Muutokset suunnitteli arkkitehti Esa Suvanto.

Seurakuntaan kuuluu yli 50 jäsentä, aktiivinen väki muodostuu noin 30 henkilöstä.

Juttutupa kutsuu juttelemaan

Seurakuntaan kuuluu yli 50 jäsentä, aktiivinen väki muodostuu noin 30 henkilöstä. Viikoittaisten kokousten lisäksi seurakunta tekee aktiivisesti lapsi- ja varhaisnuorisotyötä Royal Rangers -tukikohdan kautta.

– Olemme aloittamassa uusissa tiloissa nuorten aikuisten illat, vastuuhenkilö Lassi Lehto kertoo.

Juttutupa-työtä puolestaan on tehty vuokratilassa kauppakeskuksen yhteydessä. Siellä tarjotaan kevyttä purtavaa ja keskusteluseuraa. Tarjolla on myös hengellistä kirjallisuutta ja musiikkia. Myös Juttutupa siirtyy nyt seurakunnan uusiin tiloihin.

Seurakunnan pastori on Leif Moderus.


Anssi Tiittanen


Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
"Toivon kirjojeni tuovan lohtua"
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!