Keskiviikko 28. lokakuuta.
Nimipäivää viettää Simo, Simon
Julkaistu 10.9.2020 15:35

Kestävä usko syntyy kodeissa, sanoo tulevan perhewebinaarin puhuja 

Perheen vaikutusta uskon syntymisessä korostaa Terry Williams, jota kuullaan perheeseen ja uskoon keskittyvän webinaarin pääpuhujana. Kuvituskuva. (Outi Rossi)

Suomen Evankelisen Allianssin lapsityöverkosto järjestää Avaa ovi lapselle -webinaarin lauantaina 19. syyskuuta. Webinaarin pääpuhujana on lapsi- ja perhetyöntekijä Terry Williams Australian Raamattuseurasta.

 

Williams kantaa huolta nuorten vieraantumisesta seurakunnista. Hän on vakuuttunut siitä, että perheillä on ratkaiseva rooli elämänmittaisen uskon syntymisessä ja vahvistamisessa.

 

Tällä hetkellä kodit tukevat seurakuntien toimintaa, vaikka seurakuntien tulisi tukea kodeissa tehtävää työtä. Näkökulman on muututtava, jotta opetuslapseuttamisessa onnistutaan.

 

– Pelkkä tiedon siirtäminen ei riitä. Tarvitaan myös sitä, että lapset näkevät uskon toimivan arkielämässä, Williams sanoo.

 

– Vanhempien ja pastoreiden tulisi yhdistää usko arjen kokemuksiin opettaessaan lapsia. Kun palvelemme perheitä, tavoitteemme on kasvattaa perheenjäseniä elämään uskoaan todeksi ja jakamaan sitä toistensa kanssa. Kestävä usko syntyy kodeissa, Williams toteaa.

 

Samalla hän toivoo, että jokaisesta perheestä tulisi lähetystyö- ja palveluyksikkö naapureiden, ystävien ja työtovereiden pariin.

 

SEA:n webinaari on ilmainen. Siihen voi ilmoittautua nettilinkin kautta osoitteessa suomenea.fi.

 

 

Merja HakalaJaa
Satavuotias Savonlinnan helluntaiseurakunta tavoittaa ihmisiä kotikaupungissaan ja maailmalla
Kutsumuksena lähetystyö – Tedderit pääsivät pitkän odotuksen jälkeen lähtemään Etiopiaan  
Åström konsertoi platinalevyn merkeissä
Ihmissuhdeongelmiin haetaan apua 
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!