Tiistai 7. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Klaus, Launo, Klas, Klaus
Julkaistu 26.6.2016 19:24

"Kasvata nuoret työhön"

Jumalanpalveluksen lopuksi Juha Lehtonen (vas.) ja kolme nuorta rukoilivat yhdessä konferenssikansan kanssa. Kuva: Anna Lehtinen

Sunnuntaina Juhannuskonferenssissa kokoonnuttiin vielä aamupäivän jumalanpalvelukseen ja iltapäivän ehtoollisjuhlaan. Jumalanpalveluksessa helsinkiläisen Fila-seurakunnan johtaja Johan Forsbäck kertoi heidän seurakuntansa uudistamisesta, joka alkoi siitä, että ensin kaksi ihmistä muutti omaa ajatteluaan ja käyttäytymistään. Forsbäck käytti esimerkkinä sitä, että heidän piti pystyä istumaan samaan joulupöytään.

 

Eri ryhmistä pitäisi muodostua seurakunnassa tiimi.

 

– Kaikki voittavat, kun vanhemman väen kokemus ja nuorten into yhdistyvät. Kasvata nuoret tekemään sitä työtä, jota vanhat tekevät nyt, Forsbäck innosti.

 

– Jotta he voivat kutsua ystäviään seurakuntaan, heillä täytyy tuntea omistajuutta seurakunnasta.


"Pelastus täysin armosta"

Juhannuskonferenssin päättäneessä ehtoollisjuhlassa Jyrki Palmi painotti puheessaan, ettei Jumala hylkää ihmistä kohtaan. Palmi myös muistutti, että ehtoollinen on kirkas kuva Jumalan armosta.

 

– Emme saisi kerskata itsestämme, vaan on aika palata siihen, että pelastus on täysin Jumalan armosta, Jyväskylän helluntaiseurakunnan pastori opetti ja totesi, että armon ymmärtämisessä ei ole aina onnistuttu helluntaiherätyksen historiassa.

 

Ehtoollisjuhlan lopussa joukko Juhannuskonferenssiin osallistuneita turvapaikanhakijoita halusi tulla uskoon ja heidän kanssaan rukoiltiin.

 

 

Anna LehtinenJaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!