Keskiviikko 21. marraskuuta.
Nimipäivää viettää Hilma, Hilma
Julkaistu 2.6.2016 00:00

Kampanja: Evankeliumi kaikille ukrainalaisille viidessä vuodessa

Entisen Neuvostoliiton alueella lähetystyötä tekevä ja seurakuntia istuttava Russian Harvest Ministry julkaisi äsken visionsa välittää evankeliumi jokaiselle Ukrainan 42 miljoonalle asukkaalle viiden vuoden aikana.

Jo nyt järjestön yli 70 evankeliointitiimiä saavuttaa yli 300 000 ihmistä joka kuukausi, ja tiimien määrä kasvaa koko ajan. Tavoitteena on, että vuoden 2020 loppuun mennessä kaikki ukrainalaiset ovat kuulleet evankeliumin henkilökohtaisesti. Välietappina pidetään heinäkuuta 2017, jolloin ilosanoman pyritään saavuttaneen miljoona ukrainalaista.

Henkilökohtaisen evankelioinnin suurhanke vaatii paljon koulutusta. Visioon kuuluu saada valmennettua 1 000 evankelistaa ja mukaan ainakin 500 yhteistyöseurakuntaa.

Russian Harvest Ministryn johtaja, evankelista Peter Mehl toteaa, että kysynnän osalta Ukrainassa eletään historiallista hetkeä.

– Tilanne on kuin 1990-luvun alussa, jolloin maa avautui ensimmäistä kertaa evankeliumille. Itäosassa oleva sota ja talouskriisi ovat saaneet ihmiset jälleen tunnistamaan, että he tarvitsevat Pelastajaa.

Jaa
Paluu evankeliointiin
Kristitty yrittäjä loistaa Jumalan valoa siellä, missä kulkee
Isältä eväitä elämään
Paikkansa löytänyt matkalaukkulapsi
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!