Tiistai 7. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Allan, Ahvo, Allan
Julkaistu 15.6.2016 12:43

Jyväskylässä juhlittiin teltassa

Juhlaviikon päätöspäivänä paistoi jo lämmin aurinko, ja se näkyi myös seurakunnan nykyisten ja entisten pastoreiden kasvoilta. Kuva: Pentti HeinonenKolea sääkään ei estänyt Jyväskylän helluntaiseurakuntaa viettämästä viime viikolla 90-vuotisjuhliaan teltassa. Telttakokouksia on kaupungissa nähty viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, mutta nyt helluntaiseurakunta oli vienyt torstaista sunnuntaihin kestäneen 90-vuotisjuhlaviikon tilaisuudet telttaan.

– Vähän sydän syrjällään katselin alkuviikolla sääennustuksia, mutta onneksi loppuviikko oli sitten jo luvattua parempi, kertoi seurakunnanjohtaja Jyrki Palmi helpottuneena.

Telttaviikko järjestettiin samalla Hippoksen kulmalla olevalla tontilla, jota kaupunki tarjoaa Jyväskylän helluntaiseurakunnalle uuden kirkkorakennuksen paikaksi. Rakennushanke on seurakunnalle ajankohtainen asia, ja juhlaviikolla myös sanomalehti Keskisuomalainen  julkaisi havainnekuvineen ison jutun rakentamissuunnitelmista.

Helluntaiseurakunnan 90-vuotisjuhlissa muisteltiin kiitollisena menneitä, mutta katsottiin samalla toivorikkaasti tulevaisuuteen. Myös juhlien teemaksi oli valittu ”Paras on vielä edessä”. Monipuolista juhlaviikkoa ja musiikkiohjelmaa rikastuttivat vierailullaan Jippu, Jukka Leppilampi, Joonatan Rautio, Ida Elina ja Northwind Collective.


Leevi launonen

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!