Lauantai 4. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Ukko, Odin
Julkaistu 13.10.2016 00:00

Juhlavuosi on tilaisuus seurakunnille

Juhlavuosikoordinaattori Tapio Luoma-aho esitteli reformaatioaiheeseen liittyvää kirjallisuutta.Joukko kristillisen median ja järjestöjen edustajia kokoontui 29. syyskuuta Helsinkiin suunnittelemaan reformaation juhlavuotta. Reformaation katsotaan alkaneen vuonna 1517, jolloin Martti Luther julkaisi teesinsä. Ensi vuonna tästä tulee kuluneeksi 500 vuotta, ja merkkipaalua on tarkoitus juhlia näyttävästi ympäri maata. Samaan aikaan vietetään myös Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa.

Koollekutsujana toiminut Suomen Evankelinen Allianssi kokoaa juhlavuoden tapahtumia Suomalainen usko -teeman alle.

– Tämä on kristityille hieno mahdollisuus tehdä yhteistyötä ja tuoda sekä paikallistasolla että valtakunnallisesti esiin Raamatun merkitystä, juhlavuosikoordinaattori Tapio Luoma-aho sanoi.

Tapaamisen aikana ilmassa oli monenlaisia ideoita teeman esilläpitämiseksi. SEA kannustaa paikallisseurakuntia olemaan aktiivisia ja hyödyntämään teemaa oman paikkakuntansa toiminnassa.

– Tämä on meidän tilaisuutemme vaikuttaa siihen, millainen tarina Suomesta kerrotaan. Enää ei ole yhtä yhtenäistä tarinaa, vaan monta kilpailevaa, SEAn tiedotussihteeri Jari Sippola sanoi.

Lisää tietoa: suomalainenusko.fi


Säde Loponen


Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!