Lauantai 23. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Eine, Eini, Enni
Julkaistu 16.7.2015 17:55

Joululehteen toivotaan runoja ja kirjoituksia

Ristin Voiton lukijat pääsevät nyt osallistumaan Kultalyhde-lehden ja Ristin Voiton joulunumeron tekoon. Toimitus julistaa kirjoituskilpailun, jossa on kolme erilaista juttutyyppiä: jouluinen runo, pakina ja vapaamuotoinen joulumuisto.

 

Joulurunon tulee olla perinteiseen tyyliin riimitetty ja pituudeltaan enintään 200 sanaa tai noin 1 700 merkkiä välilyönteineen.

 

Pakinan tulee olla tyyliltään formaatin mukainen: nokkela ja humoristinen kirjoitus, jossa pakinoitsija kertoo mukavia sattumuksia, kommentoi jouluun liittyviä asioita ja ottaa niihin kantaa tuttavalliseen sävyyn. Joulupakinan pituus on noin 500 sanaa tai noin 4 000 merkkiä välilyönteineen.

 

Kolmanneksi voi kirjoittaa jostain jouluun liittyvästä kokemuksesta tai mieleen jääneestä muistosta vapaamuotoisen kuvauksen ”Sitä joulua en unohda” -tyyppisellä teemalla. Juttuun saa mielellään liittää myös hyvälaatuisen kuvan, jos sellainen löytyy. Kirjoituksen pituus voi olla enintään 600 sanaa tai alle 5 000 merkkiä välilyönteineen.

 

Kaikki kirjoitukset lähetetään 14.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen tai kirjeessä osoitteella: Aikamedia Oy, Kultalyhde, Jäspilänkatu 2, 04250 Kerava.

 

Parhaat kirjoitukset julkaistaan Kultalyhde-lehdessä tai joulun Ristin Voitossa sekä palkitaan Aikamedian tuotepalkinnolla.

 

ToimitusJaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!