Perjantai 22. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Visa
Julkaistu 7.6.2016 15:17

Jääkiekko voitti rukouksen?

Valkealataloon kokoontui kaikkiaan satakunta henkilöä ensimmäiseen Kaakonkulman rukous- ja ylistyskonferenssiin.Valkealan helluntaiseurakunta toimi primus motorina, kun lauantaina 21.5. järjestettiin Valkealatalolla Kaakonkulman rukous- ja ylistyskonferenssi. Väkeä ei keväinen lauantai koonnut ihan järjestäjien odotusten mukaisesti, sillä isossa salissa oli kerrallaan joitakin kymmeniä henkilöitä.

Silti tapahtuman puuhamies, Valkealan helluntaiseurakunnan työstä vastaava Lasse Ripatti oli tyytyväinen tapahtumaan.

– Erityisen tyytyväinen olen sisällön tuomaan hengelliseen antiin: sitä kokivat monet paikalla olleet, ja viisi ihmistä koki myös saaneensa ruumiin terveyden.

Mukaan oli kutsuttu kirjein ja puhelinsoitoin 21 Kaakon alueen seurakuntaa, helluntaiseurakuntien lisäksi evankelisluterilaisia ja vapaaseurakuntia.

– Halusimme tarjota yhdistävän tapahtuman ilman isoja järjestelypaineita.

Tapahtuma alkoi kahdelta iltapäivällä ja jatkui nonstop-tyyppisesti iltaan asti. Uusi formaatti sai hyvää palautetta siitä, että se rakentui lyhyille puheenvuoroille, ylistykselle ja musiikille. Budjetti oli joitakin tuhansia euroja. Musiikista vastasi Petri Kosonen bändeineen. Sanaa tapahtumassa jakoivat Ripatin lisäksi Ilpo Jokimäki, Marjaana Rauma, Esa Vihavainen, Jarkko Kokkonen ja Kaj Almgren.

Valkealan tapahtumassa oli nähtävissä yritystä herättää takavuosikymmenten kesäiset teltassa pidetyt maakuntajuhlat henkiin. Idealle voi ennustaa jatkoa ja isompaa yleisömäärää tulevaisuudessa, kunhan Suomen ratkaiseva jääkiekko-ottelu ei satu samalle päivälle.


Reijo Vaurula

Jaa
Ranska laajentaa tiedonkeruuta maata ehkä uhkaavista yksilöistä – muutos huolettaa evankelisia
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!