Lauantai 16. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Ilmari, Ilmo
Julkaistu 9.2.2017 00:00

Israel tänään -konferenssi ajan hermolla

Pohjoismaiden ainoa Israelin kunniakonsuli Fredrik Ekholm rohkaisi nuoria järjestämään seuraavan Israel-konferenssin.Espoon helluntaiseurakunnassa tehtiin kattava katsaus Israelin nykypäivään. Viime aikojen terrorismista ja tulipaloista huolimatta maan talous kasvaa ja työttömyys on lähes olematonta.

Arkeologipariskunta Minna ja Kenneth Silver kertoivat pyrkivänsä kaikin tavoin pitämään esillä Unescon päätöstä nimetä Temppelivuori yksin islaminuskon historialliseksi paikaksi.

– Kaikissa kaivauksissa esiin tulee kuitenkin vain kristillistä ja juutalaista historiaa, Minna Silver kertoo.

Temppelin muurin kivet kertovat siis voimakkaasti omaa, muuttumatonta kieltään rakennuksesta, jonka Salomo ensimmäisen kerran rakensi jo rautakaudella.

Opetusta nuorille

Yrityksistään huolimatta Silverit eivät ole saaneet julkistettua lausumaa, jossa kerrotaan päätöksestä ja myös Suomen roolista taannoisessa äänestyksessä. Nuorisopastori Jarkko Pylvänäisen vetämässä paneelikeskustelussa siirrettiin viestikapulaa nuorelle sukupolvelle. Harri Kröger kertoi keväällä käynnistyvän ensimmäisen Youth Davar -kurssin, joka on suunnattu erityisesti nuorille.


Outi Lepistö

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!