Tiistai 19. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Heikki, Henrik, Henrikki
Julkaistu 16.2.2017 00:00

Israel-konferenssin opetus sai kiitosta

Nuoret palvelivat innokkaasti perjantain sapattiaterialla. Kuva: Veli LuomaKauhajoen helluntaiseurakunnassa 3.–5. helmikuuta pidetty Israel-konferenssi kiinnosti sekä uusia että vanhoja Israelin ystäviä. Lauantain seminaaripäivään osallistui noin 200 henkilöä, ja 130 oli mukana jo perjantaina sapattiaterialla.

Fidan Israel- ja juutalaistyön koordinaattori Mari Palomäki kertoo, että viikonvaihteesta tuli runsaasti positiivista palautetta. Erityiskiitosta sai konferenssin opetus, josta vastasi Fidan yhteistyökumppanin, Israelin Raamattuseuran johtaja Victor Kalisher.

– Ihmiset olivat erittäin tyytyväisiä, että saivat selvää Raamattuun pohjautuvaa opetusta Israelista. Kalisher kertoi hyvin Jumalan valinnasta oman kansansa keskellä ja siitä, miten Jumalan lupaukset ovat edelleen voimassa, Palomäki sanoo.

Mukana kaikenikäisiä

Tavallisesti helmikuussa Fida ja jokin seurakunta järjestävät Israel Youth Conferencen nuorille. Tällä kertaa tapahtuma suunnattiin kaikenikäisille, mutta mukana oli myös nuoria.

Konferenssi tarjosi tukevan opetuksen lisäksi ajankohtaista tietoa Israelin ja juutalaisten tilanteesta. Sitä välitti muun muassa toimittaja Heikki Kangas Israelista videoyhteyden kautta.

Lauantaina oli rukoustunti Euroopan juutalaisten puolesta. Sunnuntaina tapahtuma huipentui messiaanisen muusikon Hillel Tokazierin konserttiin.


Ruut Ahonen

Jaa
Usko, rukous ja läheiset auttavat pastoreita jaksamaan poikkeustilanteessa
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!