Tiistai 7. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Klaus, Launo, Klas, Klaus
Julkaistu 16.4.2018 14:32

Ilosanomaa nuorille lehdillä ja videoilla

Edellisen kerran nuorten evankeliointikampanja toteutettiin vuonna 2015. Lehti lähetettiin matkaan rukoillen.

Miten elämä muuttuu, kun Ju­mala puuttuu peliin? Siitä kerto­vat kymmenet nuoret toukokuus­sa ilmestyvässä 100 % -lehdessä.

 

Yläkouluikäisille suunnattu lehti sisältää uskoontulotarinoita ja kertomuksia uskon merkityk­sestä sekä rohkaisevia raamatun­lauseita ja ohjeita uuden elämän alkuun.

 

– Lehti saa jatkoa sisällölleen verkossa, muun muassa YouTu­be-videoiden muodossa, Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti selventää.

 

Hyvä Sanoma ry:n lisäksi hank­keessa ovat mukana lehden kus­tantaja Aikamedia sekä Uskovaiset nuoret ry ja nuortenlehti Nuotta. 100 % -lehteä on tarkoi­tus jakaa yläkouluissa sekä rippi-ja Fifteen-leireillä.

 

– Lehti ja sen oheismateriaa­lit on rakennettu yleiskristillisik­si siten, että ne sopivat helluntai­laisten, luterilaisten ja muiden­kin kristittyjen työntekijöiden ja nuorten jaettaviksi, Lahti kertoo.

 

Vastaava hanke toteutettiin en­simmäisen kerran vuonna 2015. Silloin mukana olivat Nuottaa lukuun ottamatta samat toimi­jat. A4-kokoista, 64-sivuista leh­teä painettiin tuolloin 15 000 kappaletta. Uudesta lehdestä tu­lee 56-sivuinen, ja se on kooltaan 230 x 230 mm.

 

Seurakunnat ja yksityishenki­löt voivat tilata kampanjalehteä Aikamedialta ennakkotilauksena edullisempaan hintaan 30.4. asti.

 

 

Elina RautioJaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!