Keskiviikko 27. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Viljo
Julkaistu 5.1.2017 00:00

Hyvä Sanoma -lehtikampanjassa tärkeä vaihe

- Seurakunnat ovat lähteneet hyvin mukaan yhteiseen kampanjaan, Janne Lahti iloitsee.Suomen itsenäisyyden juhlavuonna toteutetaan Parasta Suomelle -kampanja, jonka päätavoitteisiin kuuluu evankelioivan Hyvä Sanoma -lehden jakaminen ensi syyskuussa jopa miljoonaan talouteen. Ilmoittautuminen helluntaiseurakuntien yhteiseen lehtikampanjaan on parhaillaan menossa.

Yhteinen hanke mahdollistaa edullisen lehden ja sen jakamisen postin kautta jokaiseen maamme talouteen. Monet seurakunnista tuottavat kampanjalehteen myös omat paikalliset vaihtosivut. Kampanjan rahoitukseenkin on haettu luovia paikallisia ratkaisuja.

Monia hyviä perusteita osallistumiselle

Lehden avulla tavoitetaan evankeliumilla myös sellaiset kunnan asukkaat, jotka eivät käy seurakuntien tilaisuuksissa. Monelle seurakunnalle lehdestä muodostuu merkittävä osa paikallista evankelioimiskampanjaa, sillä lehden nimi Hyvä Sanoma tai hankkeen teema Parasta Suomelle toimivat suoraan tai muunneltuna myös paikallisen kampanjan nimenä. Esimerkiksi Vaasassa järjestetään Parasta Vaasalle -evankelioimistapahtuma.

Joillakin seurakunnilla on tapana toteuttaa kerran vuodessa evankelioivan materiaalin jako jokaiseen paikkakunnan talouteen. Nyt laadukas kampanjalehti – tarvittaessa omilla vaihtosivuilla täydennettynä – sopii tähän tarpeeseen.

Aikaa seurakuntien ilmoittautumisille on tammikuun loppuun saakka. Ennen joulua mukaan oli ilmoittautunut jo noin puolet seurakunnista – joukossa muun muassa Suomen suurin ja pienin helluntaiseurakunta.

Kampanjalehden ja verkkosivujen sisällön valmistelut käynnistyvät tammikuun lopussa. Samalla seurakuntien kampanjoihin liittyvä oheistapahtumien ja tukitoimien suunnittelu etenee.

Parasta Suomelle -kampanjan organisoinnista vastaavat yhteistyössä Hyvä Sanoma ry ja Aikamedia.


Janne Lahti

Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!