Torstai 15. marraskuuta.
Nimipäivää viettää Janika, Janita, Janina, Janette, Janina, Jannika, Jeanette
Julkaistu 7.7.2016 07:00

Hengellinen musiikki täytti jälleen räjähdyspaikan

Jukka Leppilampi ja Jippu kokosivat festivaalin suurimman yleisön. (Kuva: Pekka Suovaara)Lapuan helluntaiseurakunta järjesti kahdeksannen kerran Hengellisen musiikin festivaalin kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa viime viikonloppuna. Tapahtuma keräsi lähes 1 500 henkeä kuuntelemaan Jippii-kuoroa, Tarvo Laaksoa ja Mika Karolaa. Eniten kuulijoita sai Jukka Leppilammen & Jipun yhteiskonsertti. Lisäksi äänessä olivat GX Choir, Jaana Pöllänen, Vaimojen ääni, kongolaisten ryhmä sekä Sela Gospelband. Tapahtuman juonsi Radio Dein toimittaja Päivi Saloranta.

– Artistivalinnat onnistuivat todella hyvin ja tapahtuman henki oli hyvä, kertoi pääkoordinaattorina toiminut Markku Huopana.

Lapuan kaupungin tervehdyksen sekä avaussanat lausui kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teppo Ylitalo.

– On koskettavaa, että paikka, joka 40 vuotta sitten oli suuren katastrofin keskus, voi tänään toimia hengellisen hyvinvoinnin lähteenä, Ylitalo totesi viitaten Lapuan patruunatehtaan räjähdykseen vuonna 1976.

Päivi Härkönen ja Pirjo Olli Ylistarosta pitivät itseään festivaalin vakiovieraina.

– Osallistumme, satoi tai paistoi. Erityisesti meitä koskettavat tietysti laulut sekä henkilökohtaiset kertomukset uskosta ja elämästä.


Veli-Matti Köykkä

Jaa
Kristitty yrittäjä loistaa Jumalan valoa siellä, missä kulkee
Isältä eväitä elämään
Paikkansa löytänyt matkalaukkulapsi
Kielimiehen kutsumus
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!