Perjantai 22. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Vihtori
Julkaistu 12.7.2016 14:17

Helluntaiseurakunnan juhlat osa Seinäjoen ”superkesää”

Seinäjoen helluntaiseurakunta osallistuu kotikaupunkinsa tapahtumia täynnä olevaan ”superkesään” monipuolistamalla omaa kesäjuhlaansa. Koko perheen kesäfestivaali Summerfest – Keskellä elämää on jo meneillään ja jatkuu sunnuntaihin 17. heinäkuuta asti.

 

Tapahtuma on tänä vuonna Seinäjoen Areenan sijaan urheilutalolla, jossa se levittäytyy salin lisäksi pihamaalle. Ulkona tapahtumaa voi seurata suurelta näytöltä.

 

– Jokirannassa sijaitsevalla nurmialueella on lasten toimintapisteitä, esimerkiksi pomppulinnoja, sekä ruokamyyntiä. Osa kojuista on ulkopuolisten yrittäjien ylläpitämiä, Seinäjoen helluntaiseurakunnan johtava pastori Markku Tuppurainen kertoo.

 

– Kaupunki on täynnä turisteja. Tähtäämme tapahtumalla ihmisten evankeliointiin, mutta Summerfest on myös seurakuntaperheen yhteinen juhla.

 

Lehti joka kotiin

Helluntaiseurakunta aloitti kesätapahtuman markkinoinnin sosiaalisessa mediassa jo talvella. Maakuntalehti Ilkan kyselyssä Summerfest olikin neljänneksi suosituin Seinäjoen tämän kesän tapahtumista. Ilmaislehti Seinäjoen Sanomien väliin seurakunta tuotti tapahtumaan kutsuvan liitelehden, joka meni 50 000 talouteen.

 

Julistajia tapahtumassa on toistakymmentä. Niin heidän kuin muusikoiden valinnassa on haluttu suosia kotimaisia voimia.

 

Ben Fitzgerald ja Daniel Hagen ovat mukana, koska he voivat viedä seurakuntaamme pidemmälle näkymme toteuttamisessa, Markku Tuppurainen perustelee.

 

Helluntaiseurakunta on säilyttämässä kesäisen suurtapahtumansa, mutta muuten seurakunnan johtaja toteaa heidän jatkossa karsivan massatapahtumia ohjelmastaan.

 

 

Anna Lehtinen

 Jaa
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
Paikallinen ja valtakunnallinen nuorisotyö kulkevat käsi kädessä
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!