Torstai 19. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Reija, Torborg
Julkaistu 10.11.2016 00:00

Helluntaipastorista Rio de Janeiron kaupunginjohtaja

Universal Church of the Kingdom of God -helluntaiseurakunnan piispa Marcelo Crivella  valittiin lokakuun lopussa olympiakaupunki Rio de Janeiron kaupunginjohtajaksi. Crivella sai vaaleissa 59 prosenttia äänistä.

59-vuotias megaseurakunnan piispa on myös gospelmuusikko ja entinen Afrikan-lähetti. Crivellan johtama helluntaiseurakunta on hänen miljonäärienonsa perustama, ja sitä on moitittu menestysteologisesta linjasta.

Rio de Janeiro tunnetaan vasemmistolaisena ja muun muassa seksuaalikulttuuriltaan hyvin vapaamielisenä paikkana, joten Crivellan valinta on herättänyt keskustelua. Muun muassa CNN ennakoi, että Brasilian politiikka muuttuu uuden kaupunginjohtajan myötä oikeistolaisemmaksi. Uskonnollisesti Brasilia on hyvin katolinen, mutta evankelisten määrä on kasvanut kaiken aikaa.

Marcelo Crivella on tähynnyt useissa vaaleissa politiikan johtopaikoille. Toissaviikkoisen murskavoittonsa jälkeen hän totesi:

– Rukoilen Jumalalta, että julkinen elämäni, niin kivikkoista kuin se on ollutkin, voisi opettaa kaikille riolaisille, että aikamme tulee aina, kun emme luovuta.

Crivella aloittaa Rion kaupunginjohtajana 1. tammikuuta.

Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
"Toivon kirjojeni tuovan lohtua"
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!