Maanantai 25. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Paavo, Pauli, Paavali, Paul
Julkaistu 6.3.2020 13:37


Helluntaikirkon johtaja kannellut valtakunnansyyttäjän toiminnasta – "Poliisin resurssien haaskausta"

Poliisin resursseja tuhlataan yhä uudelleen asioiden käsittelyyn, joissa se on jo tehnyt päätöksen, Mika Yrjölä perustelee kanteluaan.

Suomen Helluntaikirkon johtaja Mika Yrjölä on tehnyt kantelun oikeuskanslerille valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisesta. Kantelu liittyy valtakunnansyyttäjän toimintaan kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) tapauksessa. Valtakunnansyyttäjä on tehnyt neljä esitutkintamääräystä Räsäsestä tämän kommenteista eri medioissa.

 

– Kyseessä on yhteiskunnallisesti merkittävä asia, jonka tämän hetkinen käsittely loukkaa oikeustajuani – ja kaupunkilaisjärkeäni: poliisin resursseja tuhlataan yhä uudelleen asioiden käsittelyyn, joissa se on jo tehnyt päätöksen, Yrjölä perustelee tekemäänsä kantelua Facebook-profiilissaan.

 

– Olisin yhden kerran vielä hyväksynyt – hämmästellen – että tutkitaan, missä vapauksien rajat kulkevat. Nyt on jo neljä tutkintaa menossa ja tilanne alkaa täyttämään henkilökohtaisen vainon merkkejä.


Yrjölän kantelutekstissä pyydetään oikeuskansleria tutkimaan, onko ” Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen syyllistynyt virka-aseman väärinkäyttämiseen tai törkeään virka-aseman väärinkäyttämiseen käskyvallassaan tai välittömässä valvonnassaan olevaa toimijaa (Poliisia) kohtaan, sekä onko […] Toiviainen syyllistynyt toiminnallaan uskonnonvapauden ja sananvapauden rajoittamiseen tai sen yritykseen.”Jaa
Karhulan helluntaiseurakunnan pastori Marjaana Rauma: ”Seurakuntien on turhaa kärvistellä yksinään”
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!