Torstai 2. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Pellervo, Vidar
Julkaistu 16.6.2016 00:00

Fida kerää vaatelahjoituksia konferenssissa

Juhannuskonferenssissa Missioteltan Fida-myymälässä otetaan vastaan lahjoitettavia vaatteita ja pientavaraa. Myymälän lisäksi pusseja voi pudottaa teltan ovensuussa olevaan keräyslaatikkoon.

– Ennen Keuruulle lähtöä kotona voi kartoittaa tarpeettomat tai ylimääräiset vaatteet ja kodin pientavarat ja ottaa mukaan konferenssiin, Fida-myymälöiden markkinointipäällikkö  Helca Larinkoski rohkaisee.

Lahjoitetut vaatteet ja tavarat tulevat myyntiin Fida-myymälöihin. Larinkoski toteaa, että järjestely palvelee erityisesti niitä, joiden paikkakunnalla ei ole Fida-myymälää.

Lahjoitettavien vaatteiden ja tavaroiden tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia.

– Myyntiin sopimattomien vaatteiden hävittäminen tuottaa lisätyötä ja -kustannuksia, ja näin varat eivät ohjaudu varsinaiseen auttamistyöhön, Larinkoski selvittää.

Fida-kierrätysmyymälöiden, entisten lähetystorien, tuotolla Fida rahoittaa kehitysyhteistyötään, joka on auttanut miljoonia avuntarvitsijoita maailman köyhimmissä maissa.


Anna Lehtinen

Jaa
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!