Keskiviikko 20. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Henna, Henni, Henriikka
Julkaistu 16.6.2016 00:00

Fida kerää vaatelahjoituksia konferenssissa

Juhannuskonferenssissa Missioteltan Fida-myymälässä otetaan vastaan lahjoitettavia vaatteita ja pientavaraa. Myymälän lisäksi pusseja voi pudottaa teltan ovensuussa olevaan keräyslaatikkoon.

– Ennen Keuruulle lähtöä kotona voi kartoittaa tarpeettomat tai ylimääräiset vaatteet ja kodin pientavarat ja ottaa mukaan konferenssiin, Fida-myymälöiden markkinointipäällikkö  Helca Larinkoski rohkaisee.

Lahjoitetut vaatteet ja tavarat tulevat myyntiin Fida-myymälöihin. Larinkoski toteaa, että järjestely palvelee erityisesti niitä, joiden paikkakunnalla ei ole Fida-myymälää.

Lahjoitettavien vaatteiden ja tavaroiden tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia.

– Myyntiin sopimattomien vaatteiden hävittäminen tuottaa lisätyötä ja -kustannuksia, ja näin varat eivät ohjaudu varsinaiseen auttamistyöhön, Larinkoski selvittää.

Fida-kierrätysmyymälöiden, entisten lähetystorien, tuotolla Fida rahoittaa kehitysyhteistyötään, joka on auttanut miljoonia avuntarvitsijoita maailman köyhimmissä maissa.


Anna Lehtinen

Jaa
Kansainvälisen järjestön evankelistaohjelmassa opiskeleva Matias Toivainen: ”Missio-evankelioinnissakin voidaan saavuttaa uusia alueita”
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!