Sunnuntai 17. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Anton, Antto, Anttoni, Toni
Julkaistu 11.8.2016 00:00

Ex-Criminal Day ilahdutti Sörnäisissä

Suomessa on viime aikoina tullut uskoon paljon rikos- ja vankilataustaisia ihmisiä. Kuva: Kimmo KestiläToissa lauantaina pidetty, järjestyksessään kolmas vuotuinen Ex-Criminal Day -tapahtuma löysi paikkansa Helsingin maineikkaimmalta huumealueelta, Sörnäisten Vaasanaukiolta.

– Tänne tulemme jatkossakin. Kamppi oli liian elitistinen paikka, koordinaattori Ali Niemelä kommentoi aiempaa tapahtumaareenaa.

Kaikkiaan tapahtuma kesti yhdeksän tuntia. ”Vaasiksella” jaettiin ruokaa ja kahvia.

– Pullaa meni 15 laatikollista. Kahvikin loppui kesken, Niemelä kuvaili positiivista ongelmaa.

Uusia kontakteja

Kaikkiaan tapahtumassa kävi ohikulkijat mukaan laskien jopa tuhansia ihmisiä. Kerrallaan lavan edustalla oli muutamasta pariin sataan ihmistä.

– Hyviä keskusteluja käytiin paljon, ja muutama ihminen halusi tulla uskoon. Tämä on hyvä tapa tavoittaa narkomaaneja ja alamaailman ihmisiä. Paikalla kävi myös rikosseuraamusalan viranomaisia. Heiltäkin tapahtuma on saanut myönteistä palautetta.

Oman tarinansa tapahtumassa kertoivat Niemelän lisäksi muun muassa Jani Lemmetty, Pekka Korkala ja Anni-Mari Ylen. Musiikissa kuultiin eri ryhmiä ja solisteja, kuten Oskari Vilkevuorta, Kyösti Lindemania ja Jukka Tolosta.


Anssi Tiittanen

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!