Lauantai 21. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Mervi, Gunborg, Gunlög
Julkaistu 11.8.2016 00:00

Ex-Criminal Day ilahdutti Sörnäisissä

Suomessa on viime aikoina tullut uskoon paljon rikos- ja vankilataustaisia ihmisiä. Kuva: Kimmo KestiläToissa lauantaina pidetty, järjestyksessään kolmas vuotuinen Ex-Criminal Day -tapahtuma löysi paikkansa Helsingin maineikkaimmalta huumealueelta, Sörnäisten Vaasanaukiolta.

– Tänne tulemme jatkossakin. Kamppi oli liian elitistinen paikka, koordinaattori Ali Niemelä kommentoi aiempaa tapahtumaareenaa.

Kaikkiaan tapahtuma kesti yhdeksän tuntia. ”Vaasiksella” jaettiin ruokaa ja kahvia.

– Pullaa meni 15 laatikollista. Kahvikin loppui kesken, Niemelä kuvaili positiivista ongelmaa.

Uusia kontakteja

Kaikkiaan tapahtumassa kävi ohikulkijat mukaan laskien jopa tuhansia ihmisiä. Kerrallaan lavan edustalla oli muutamasta pariin sataan ihmistä.

– Hyviä keskusteluja käytiin paljon, ja muutama ihminen halusi tulla uskoon. Tämä on hyvä tapa tavoittaa narkomaaneja ja alamaailman ihmisiä. Paikalla kävi myös rikosseuraamusalan viranomaisia. Heiltäkin tapahtuma on saanut myönteistä palautetta.

Oman tarinansa tapahtumassa kertoivat Niemelän lisäksi muun muassa Jani Lemmetty, Pekka Korkala ja Anni-Mari Ylen. Musiikissa kuultiin eri ryhmiä ja solisteja, kuten Oskari Vilkevuorta, Kyösti Lindemania ja Jukka Tolosta.


Anssi Tiittanen

Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
"Toivon kirjojeni tuovan lohtua"
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!