Sunnuntai 29. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Joonas, Jouni, Joni, Joona, Jonne, Jonni
Julkaistu 31.3.2016 00:00

Etsiväpuuhissa Come Home -leirillä

Lapset elivät läpi jännittävää näytelmää leiriviikonlopun ajan. Kuva: Antti KamppinenHämeenkyrön Karmel-kodilla järjestettiin toissa viikonloppuna Come Home Kids -leiri. Mukana leirillä oli 36 lasta ja 20 ohjaajaa.

Leirin teema oli Etsivä löytää. Teema linkittyi näytelmään, jota elettiin läpi koko leirin ajan. Pahishahmo Tohtori Julmio antoi kahdelle etsivälle tehtävän toimittaa hänelle Paavali, josta on tullut vaarallinen.

Näytelmän aikana seurattiin Paavalin julistustyötä. Etsivät löysivät lopulta Jeesuksen ja tajusivat tohtorin olevan valehtelija.

Kuka ryösti karkit?

Leirillä käytettiin monipuolisesti musiikkia ja mediaa. Näytelmää varten tehtiin myös kuvauksia joistakin kohtauksista, ja niitä näytettiin näytelmän lomassa valkokankaalta.

Lapset pääsivät myös kokeilemaan omia etsiväntaitojaan purkamalla Julmion salakoodikielen ja selvittämällä, kuka leirin ohjaajista oli kioskikarkkien ryöstäjä.

– Leirin tarkoitus on antaa lapsille rento kristillisiin arvoihin perustuva leiriviikonloppu, järjestäjät kertovat.

Leiri on osa Riku Rinteen ja Patmos Lähetyssäätiön koulu- ja nuorisotyötä.


Anssi Tiittanen

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!