Keskiviikko 27. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Viljo
Julkaistu 16.2.2017 00:00

Entinen homoaktivisti seuraa nyt Jeesusta

David Bennett vastusti aiemmin kristinuskoa ja oli aktiivinen homojen oikeuksien puolestapuhuja. Nyt hän opiskelee teologiaa Britanniassa ja tukee brittipiispojen linjausta, jonka mukaan samaa sukupuolta olevien parisuhteita tulee peilata raamatullisia periaatteita vasten.

Tultuaan uskoon Bennett sanoo elämänsä muuttuneen täysin. Hän korostaa, ettei hänen seksuaalinen suuntautumisensa ole muuttunut: hän on yhä homo mutta ei toteuta taipumustaan. Sen sijaan hän on antanut asian Jumalalle.

– Annoin hänelle homoseksuaalisuuteni, ja koin sen kutsuksi selibaattiin. Bennett sanoo ymmärtävänsä homojen tunteen, että kirkko on syrjäyttänyt heidän kokemuksensa. Kuitenkin hän itse korostaa, että asiaa on käsiteltävä totuuden kautta. Bennett itse kertoo ymmärtäneensä, ettei Raamatun mukaan avioliitto ole vain kahden yksilön elämänmittainen sitoumus, vaan siinä mies ja nainen heijastavat yhdessä Jumalan kuvaa, jollaiseksi heidät luotiin.

Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!