Perjantai 27. marraskuuta.
Nimipäivää viettää Hikko, Astrid, Estrid
Julkaistu 23.10.2020 14:14

Eduard Grabovenko jatkaa Venäjän Helluntaikirkon johdossa

Eduard Grabovenko valittiin yksimielisesti jatkamaan Venäjän Helluntaikirkon johtajana kirkon vuosikokouksessa, joka pidettiin 9.10. koronan vuoksi netin kautta. Yleensä Venäjän Helluntaikirkon vuosikokous on joka syksy Moskovassa.

 

Kokouksessa Eduard Grabovenko ja varajohtajat tekivät katsauksen päättyneen seitsemänvuotiskautensa tapahtumiin. Uudelle kaudelle ehdokkaita ei ollut asetettu muita, ja äänestyksessä Grabovenko sai ennätyksellisen 99 prosentin ääniosuuden. Varajohtajiksi seuraavaksi seitsemäksi vuodeksi valittiin jatkamaan Vasili Jevtšik, Pavel Želnovakov ja Nikolai Zalutski.

 

Ennen äänestystä Grabovenko linjasi, että haluaa korostaa yhteistyötä, voimavarojen tehokasta käyttöä ja avoimuutta yhteiskuntaa kohtaan sekä voimistaa evankeliointia, seurakuntaistutusta, mediaa ja nuorisotyötä.

 

– Seurakuntien tulee mennä eteenpäin, päästä uudelle tasolle ja muuttua, hän sanoi Avainmedian mukaan.

 

Grabovenko enteili paria seuraavaa vuotta hyvin vaikeiksi yhteiskunnan talous- ja poliittisten haasteiden takia, jotka heijastuvat seurakuntiinkin.

 

– Meillä tulee olla vahva ja selkeä näkemys, mitä tulee tehdä ja miten. Nyt on seurakunnan aika palvella aktiivisesti ja auttaa niitä, jotka ovat erillään, ristiriitojen keskellä, tyytymättömiä, vihaisia. Meidän tulee hyväksyä heidät kaikki heidän poliittisista näkemyksistään ja heikostakin taloudellisesti tilanteesta huolimatta ja tehdä sitä, mihin Jumala on meidät kutsunut, Grabovenko sanoi.

 

Avainmedia Lähetysjärjestö jatkaa yhteistyötä Venäjän Helluntaikirkon kanssa Venäjän kansojen evankelioimisessa.Jaa
Berliiniin nousee kolmen uskonnon yhteiskirkko 
Mariia ja Jüri Aro-Panula: Lasten muutto kotoa herättää iloa ja ikävää
Jumalan äänen kuulemista oppimassa 
"Haluamme heidän tietävän, että he eivät ole yksin" – Uskoon tulleet muslimit tarvitsevat rukousta
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!