Maanantai 30. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Usko
Julkaistu 23.6.2016 07:00

Cotton Day teki hyvää Tampereella

Lapsiperheet tarvitsevat hyväkuntoisia vaatteita. Tampereellavastattiin haasteeseen. Kuva: Tampereen helluntaiseurakuntaToissalauantainen hyväntekeväisyystapahtuma Cotton Day Tampereen helluntaiseurakunnassa toimi kahteen suuntaan. Tapahtumassa jaettiin ilmaiseksi käytettyjä vaatteita ja tarvikkeita lapsiperheille. Samalla levitettiin tietoa ihmiskaupasta ja otettiin ensiaskeleita myös tavoittavaan työhön.

– Haluamme vastata tarpeeseen, joka seurakunnassa ja kaupungissamme on. Vähävaraisia on paljon, ja toisaalta on paljon niitä, jotka eivät tiedä, mitä tarpeettomiksi jääneillä tavaroilla ja vaatteilla tekisivät, pastori Hannakaisa Shehu sanoi.

Uusia ihmisiä

Jaettavat vaatteet, tarvikkeet, lelut, kirjat ja kengät saatiin seurakuntalaisten lahjoituksina ja heidän kontaktiensa kautta. Tavaraa oli kaikkiaan noin 150 Ikea-kassillista. Salissa vaatteita penkoi moni kiitollinen vaatteita tarvitseva.

– Seurakunta on linkki. On ihmisiä, jotka haluavat auttaa, mutta eivät tunne autettavia, Shehu sanoo.

Tapahtuma toteutettiin parinkymmenen vapaaehtoisen voimin.

– Mukaan tuli noin 120 aikuista, ja lapset päälle. Heistä noin 90 prosenttia ei ollut koskaan käynyt seurakunnassamme. Tavoitimme kohdeyleisön todella hyvin.


Anssi Tiittanen

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!