Perjantai 20. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Varpu, Vaula, Erna
Julkaistu 19.1.2017 00:00

CBN: Kiinan Kolme itse -kirkoissa merkittävää herätystä

Kiinan valtion kontrolloimassa protestanttisessa Kolme itse -kirkossa on menossa voimakas herätys, kristillinen CBN-kanava raportoi.

Monissa Kolme itse -seurakunnissa uskovat kokevat Pyhän Hengen yliluonnollista vaikutusta, mikä näkyy muun muassa parantumisihmeinä. Kirkkojen ovilla on satametrisiä jonoja ennen jumalanpalveluksia, ihmisiä kastetaan, pienryhmätoiminta laajenee ja evankeliointia kirkon ulkopuolella harjoitetaan aiempaa enemmän.

– Dramaattisia muutoksia on tapahtumassa. Jumala liikkuu voimallisella tavalla Kolme itse -seurakunnissa, CBN:n haastattelema kiinalaisevankelista Duan Hulai kertoo.

– Hämmästyttävintä on se, että Herra nostaa Jumalaa rakastavia ihmisiä näissä seurakunnissa – niin monia veljiä ja sisaria, jotka rakastavat Jumalaa syvästi ja haluavat palvella häntä.

Perinteisesti Kiinan hallinto on valvonut Kolme itse -kirkkoa tiukasti, mikä on ilmennyt esimerkiksi siinä, että saarnat on pitänyt tarkistuttaa viranomaisilla. Opettaminen esimerkiksi Pyhän Hengen voimasta, parantumisista ja ihmeistä on ollut kiellettyä, CBN kertoo. Nykyään pastorit voivat opettaa vapaammin.

Kolme itse -seurakunnat eivät ole aiemmin kokeneet voimakasta kasvua.

Jaa
Alkoholistista tulee peittelemisen mestari
Pastoripariskunta kohtaa haasteita monelta suunnalta
Kivulias tie nuorisopastoriksi
"Toivon kirjojeni tuovan lohtua"
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!