Maanantai 25. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Paavo, Pauli, Paavali, Paul
Julkaistu 28.4.2016 00:00

Bodnariun perheen nuorin lapsi palautettiin vanhemmilleen

Norjassa romanialaistaustaiset helluntailaiset vanhemmat Ruth ja Mariu Bodnariu ovat saaneet takaisin nuorimman lapsensa.

Norjan lastensuojeluviranomaiset ottivat huostaan perheen viisi lasta viime marraskuussa ja sijoittivat heidät kolmeen eri sijaisperheeseen sen jälkeen, kun yksi perheen tyttäristä oli kertonut rehtorilleen saaneensa vanhemmiltaan läimäisyjä rangaistuksena huonosta käyttäytymisestä. Lasten fyysinen kuritus on kiellettyä Norjassa.

Maan oikeuslaitos päätti pari viikkoa sitten kumota vauvaikäisen Ezekiel-pojan huostaanottopäätöksen ja palauttaa hänet vanhemmilleen. Muut neljä lasta, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä, ovat yhä sijaisperheissä.

”Huomatkaa, että tämä päätös on ”askel” oikeusprosessissa eikä lopeta Bodnariuiden vetoomusta tai taistelua saada takaisin täysin ja viivyttämättä huostaansa kaikki heidän viisi lastaan. Taistelu lapsista jatkuu”, kommentoi perheen tiedottaja, romanialaispastori Cristian Ionescu.

Vanhemmat saavat luvan tavata poikiaan kaksi tuntia kahdesti viikossa. Tyttöjen tilanteesta ei ole tietoa. Koko perheen sallittiin tavata toisensa helmikuussa.

Jaa
Karhulan helluntaiseurakunnan pastori Marjaana Rauma: ”Seurakuntien on turhaa kärvistellä yksinään”
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!