Maanantai 18. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Eetu, Edvard
Julkaistu 17.3.2016 06:00

Billy Graham: Pienellekin lapselle kannattaa kertoa Jeesuksesta

Koskaan ei ole liian aikaista kertoa lapselle Jumalasta, maailmankuulu amerikkalaisevankelista Billy Graham totesi vastikään Kansas City Star -lehdessä julkaistussa kirjoituksessaan.

Grahamin, 97, mukaan samalla tavalla kuin vanhemmat eivät viivyttele sanoakseen lapselleen rakastavansa tätä, heidän ei kannata odottaa kertoakseen, että myös Jeesus tekee niin.

Vaikka paras tapa viestiä lapsille Kristuksen rakkaudesta on tehdä se tekojen kautta, myös sanallisella opetuksella on tärkeä merkitys.

– Aluksi me teemme sen [opetamme Jumalan rakkaudesta] tekojemme kautta – rakastamme lapsiamme, rukoilemme heidän läsnä ollessaan, kenties otamme heidät mukaan kirkkoon, Graham kertoo haastattelussa.

Lapsen kasvaessa Kristuksesta voi alkaa opettaa myös kertomalla lapselle Jeesuksen elämästä, lukemalla Raamatun kertomuksia ja rukoilemalla lapsen kanssa yhdessä.

– Mitä [lapsesi] muistavat sinusta? Muistavatko he vain hyvät ajat (kuten huonotkin)? Vai muistavatko he myös sinun rakkautesi Kristukseen? Graham kysyy.

Baptistikirkkoon kuuluvalla Grahamilla ja hänen edesmenneellä vaimollaan Ruth Grahamilla on viisi lasta.

Jaa
Mistä löytyisi uusi Kuolemankauppias?
Sydämellä rukous ja kristittyjen yhteys
Roolin avulla ei voi kohdata nuoria
Paikallinen ja valtakunnallinen nuorisotyö kulkevat käsi kädessä
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!