Sunnuntai 29. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Joonas, Jouni, Joni, Joona, Jonne, Jonni
Julkaistu 17.3.2016 06:00

Billy Graham: Pienellekin lapselle kannattaa kertoa Jeesuksesta

Koskaan ei ole liian aikaista kertoa lapselle Jumalasta, maailmankuulu amerikkalaisevankelista Billy Graham totesi vastikään Kansas City Star -lehdessä julkaistussa kirjoituksessaan.

Grahamin, 97, mukaan samalla tavalla kuin vanhemmat eivät viivyttele sanoakseen lapselleen rakastavansa tätä, heidän ei kannata odottaa kertoakseen, että myös Jeesus tekee niin.

Vaikka paras tapa viestiä lapsille Kristuksen rakkaudesta on tehdä se tekojen kautta, myös sanallisella opetuksella on tärkeä merkitys.

– Aluksi me teemme sen [opetamme Jumalan rakkaudesta] tekojemme kautta – rakastamme lapsiamme, rukoilemme heidän läsnä ollessaan, kenties otamme heidät mukaan kirkkoon, Graham kertoo haastattelussa.

Lapsen kasvaessa Kristuksesta voi alkaa opettaa myös kertomalla lapselle Jeesuksen elämästä, lukemalla Raamatun kertomuksia ja rukoilemalla lapsen kanssa yhdessä.

– Mitä [lapsesi] muistavat sinusta? Muistavatko he vain hyvät ajat (kuten huonotkin)? Vai muistavatko he myös sinun rakkautesi Kristukseen? Graham kysyy.

Baptistikirkkoon kuuluvalla Grahamilla ja hänen edesmenneellä vaimollaan Ruth Grahamilla on viisi lasta.

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!