Maanantai 21. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Mervi, Gunborg, Gunlög
Julkaistu 22.5.2020 10:03

Avainmedian esirukoussivusto uudistui

Tuhannet suomalaiset ovat ottaneet omakseen esirukous.fi-osoitteessa toimivan rukouspalvelun. Palautteen mukaan moni on saanut apua – ja vähintäänkin rauhan taakoittuneelle mielelleen.

 

– Tavoitteenamme on innostaa suomalaisia etsimään arjen haasteisiinsa apua rukouksessa Jumalalta ja samalla vahvistaa heidän uskoaan kaikkivaltiaaseen Jumalaan, tiivistää Avainmedian kotimaan työn vastaava Janne Maunumäki.

– Sivusto on tarkoitettu kaikille ihmisille, niin uskossa jo oleville kuin ei-uskovaisillekin.

 

Joka viikko noin sata ihmistä lähettää sivustolle oman rukouspyyntönsä. Samalla he voivat rukoilla muiden lähettämien aiheiden puolesta. Sivustolle voi mennä myös pelkästään rukoilemaan rukouspyyntöjen puolesta.

 

Eniten apua pyydetään lasten ja sukulaisten puolesta. Apua tarvitaan myös taloustilanteeseen tai sairauteen. Myös läheisten uskoontulon puolesta pyydetään paljon rukousta. Ihmiset pyytävät rukousta myös sen puolesta, että he pääsisivät tuntemaan Jumalan elämässään.

 

Kunkin rukouspyynnön puolesta rukoilee keskimäärin 20–80 eri ihmistä.

Avainmedia on tarjonnut rukouspalvelua jo noin 15 vuotta. Aiemmin se toimi UskoNet-sivustolla, mutta viime joulukuussa rukouspalvelu siirrettiin osoitteeseen esirukous.fi. Samalla parannettiin sivujen mobiilikäytettävyyttä ja tehtiin muitakin muutoksia.

 

– Halusimme omistaa ihan oman sivuston esirukoukselle. Näin se palvelee rukouksen lähettäjiä ja rukoilijoita aiempaa paremmin, kuvailee Maunumäki.

 

Sivuilla keskitytään pelkästään rukoilemiseen. Ei-uskovia ajatellen sivulta on kuitenkin ohjaus myös Avainmedian tuleuskoon.fi-sivustolle, josta saa lisätietoa Jumalasta ja uskoontulosta.Jaa
Suomen sananvapaustapausta seurataan
Tämän vuoden Syyspäivät verkossa
KAN ry:n kuntoutusohjaajalle yli viiden vuoden tuomio huumausainerikoksista
Saavuttavan työn resepti 2020-luvulla poikkeaa takavuosista
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!