Maanantai 30. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Usko
Julkaistu 1.3.2016 00:00

Anteliaisuusopetus käytäntöön: pitsakuskille jättitippi

Etelädakotalaisen pitserian työntekijä hämmästyi, kun hän tuli toimittamaan pitsatilausta paikalliseen helluntaiseurakuntaan: hänet ohjattiin kirkkosaliin, jossa pastorit ja seurakuntalaiset olivat häntä odottamassa, ja hänelle annettiin kirjekuori täynnä rahaa.

Pierren kaupungissa toimivan New Life Assembly of God -helluntaiseurakunnan pastori Joe R. Henson oli valinnut joulukuisen sunnuntain saarna-aiheeksi anteliaisuuden, ja puheensa päätteeksi hän pyysi noin 200-päistä kirkkokansaa vastaamaan opetukseen antamalla kolehtiin rakkauden lahjan pitserian työntekijälle.

Pian sen jälkeen kirkolle saapui pitseriassa työskentelevä Lewis White Magpie, 24. Hänen saamassaan kirjekuoressa oli 667,29 dollaria eli noin 610 euroa.

Yrityksen omistaja kuuluu kyseiseen seurakuntaan, ja lahja haluttiin antaa juuri Maqpielle, sillä hän oli aiemmin ollut auto-onnettomuudessa eikä ollut kyennyt korjauttamaan autoaan takaisin ajokuntoon.

– Se oli hyvin anteliasta. Ja suuri yllätys, Maqpie sanoo asiasta uutisoineella PENews-sivustolla.

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!