Torstai 28. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Kaarlo, Kalle, Kaarle, Mies
Julkaistu 29.4.2017 20:02

Aikamedialle uusi hallitus 

Keuruulla pidetty Aikamedian vuosikokous keräsi Ison Kirjan hirsikirkon täyteen osanottajia.

Aikamedia Oy:lle valittiin uusi hallitus 29.4. Keuruulla pidetyssä yhtiön vuosikokouksessa. Hallitukseen tulivat valituiksi Fidan talous- ja hallinto-osaston johtaja Janne Jokisalo Helsingistä, myyntijohtaja Pauliina Makkonen Tampereelta, tradenomi Joel Rantanen Porista, hallintosihteeri Merja Larkkonen Jyväskylästä ja pastori Waltteri Haapala Siilinjärveltä.

 

Vt. toimitusjohtaja Vesa Halonen esitteli kokoukselle Aikamedian vuoden 2016 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Hänen mukaansa viime vuosi oli liiketoimintojen murroksesta johtuen yhtiölle raskas ja myös tilinpäätös jäi tappiolliseksi. Tunnuslukujen valossa Aikamedian vakavaraisuus on kuitenkin hyvä ja taloudellinen terveys tyydyttävä. Lisäksi yhtiö on velaton.

 

Halosen mukaan vuosi 2017 näyttäisi lupaavan muutosta parempaan. Aikamedian kärkihankkeet, Parasta Suomelle -kampanja ja kommentaariraamattu, on otettu seurakunnissa hyvin vastaan.

 

 

Samana päivänä pidetyssä Aikamedian emoyhdistyksen, Hyvä Sanoma ry:n, vuosikokouksessa käytiin keskustelua myös Aikamedia Oy:n osakekannan omistusosuuksista, ja useissa puheenvuoroissa suositeltiin enemmistöosakkuuden purkamista. 

 

Puhetta molemmissa kokouksissa johti varatuomari Markku Luoma.

 

Kuva: Leevi Launonen
Jaa
Holokausti tuhosi lähes kaikki Sarajevon juutalaiset – muisto vainosta ja piirityksestä on aina läsnä bosnialaisessa kaupungissa
Mitä kristityn tulisi ajatella koronarokotteesta? 
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!