Lauantai 6. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Tarmo
Julkaistu 7.4.2017 14:59

Aikamedia tukee yhteisöjen viestintää

Markkinoinnin ja tuotannon projektipäällikkö Nina Kohvakka hoitaa päivittäin Aikamedian tarjoamia viestintäpalveluja.Aikamedia Oy on perustanut vuoden 2017 alussa itsenäisesti toimivan markkinointiviestintäyksikön. Sen tehtävänä on tarjota erilaisia viestintään, mainontaan ja markkinointiin liittyviä palveluja.

– Palvelemme asiakkaiden tarpeita alkuideasta lopputulokseen, ja valikoimaamme kuuluu kaikki, mitä tarvitaan ihmisiä puhuttelevaan viestintään, kuvailee Aikamedian vt. toimitusjohtajana aloittanut Vesa Halonen.

Yhtenä palvelujen käyttäjäryhmänä ovat myös seurakunnat ja yhdistykset. Muun muassa Iso Kirja -opisto ja Helluntaikirkko ovat tehneet ensimmäisten joukossa sopimuksen Aikamedian markkinointi- ja viestintäpalvelujen hyödyntämisestä. Kevään aikana uusi yksikkö on suunnitellut Isolle Kirjalle laajan markkinointiuudistuksen.

– Tämä työ alkoi heti alkuvuonna hyvällä otteella markkinoinnin johtamisen ja graafisen suunnittelun osalta. Muutosta on tulossa niin koulutuslinjojen nimiin kuin nettisivuihinkin, kertoo kehittämistyössä tiiviisti mukana ollut Leea Miettinen Isosta Kirjasta.

– Olemme kokeneet yhteistyön kehittävänä ja hyödyllisenä. Tällaisen monialaisen organisaation markkinoinnissa tekemistä riittää vielä runsaasti myös talon omalle väelle.

”Aikamediasta lisäresursseja viestintään”

Helluntaikirkolle Aikamedia on tekemässä viestintäsuunnitelmaa, joka sisältää graafisen ilmeen ja sähköisen viestinnän kehittämisen. Helluntaikirkko hoitaa laajat postitukset joko paperikirjeinä tai sähköisesti e-kirjeenä Aikamedian palvelun kautta.

– Lähetämme sinne aineistotekstit ja kerromme osoitteiston laajuuden. Aikamedia tekee tarvittaessa taiton ja kielenhuollon sekä hoitaa postituksen. Kun oman toimiston resurssit ovat rajalliset, voidaan tätä kautta saada lisäresursseja rutiinityöhön, toiminnanjohtaja Esko Matikainen iloitsee.


Leevi Launonen

Jaa
Syyrian seurakunnat nousevat sodan raunioista – kirkon johtaja: Epätoivossa olen oppinut, että Herramme toteuttaa jumalallista tarkoitustaan
Help ry – kaksi vuosikymmentä helluntaiseurakuntien työntekijöiden asialla
Sattumaa vai suunniteltua? Jumalauskon perusteita arvioimassa
Keravan helluntaiseurakunnassa kokoonnutaan ryhmissä – iso rakennus luo mahdollisuuksia
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!