Lauantai 6. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Tarmo
Julkaistu 20.6.2015 15:44

”Muslimeilla on suuri kaipuu päästä taivaaseen”

Jeesus on islaminuskoisille Koraanista tuttu ja Jeesus-filmi Keski-Aasian muslimimaissa arvostettu lahja. Kuvakaappaus elokuvasta. Muslimit kiivailevat Jumalan puolesta kuin juutalaiset apostolien aikana, totesi Juhannuskonferenssin muslimievankelioinnin teematilaisuudessa puhunut, Afganistanissa työskennellyt saksalaisevankelista.

 

– En ole tavannut ihmisiä, joilla on niin suuri kaipuu päästä taivaaseen kuin muslimeilla. He uskovat Jeesukseen, he rakastavat katsoa Jeesus-filmiä; se on näytetty jopa Afganistanin televisiossa, toki niin, että siitä oli leikattu joitakin pätkiä pois. He rakastavat Jeesusta mutta eivät vielä tunne häntä, evankelista kertoi "Ihmeitä islamin sydämessä ja ISIS:in sotatantereilla" -tilaisuudessa perjantaina Visioteltassa.

 

Työstään johtuen hän ei voi esiintyä julkisuudessa nimellään.

 

Tilaisuudessa kuultiin myös muslimimaailmassa parhaillaan leviävästä kristillisestä herätyksestä, jossa arabiankielisillä kristillisillä satelliitti-tv-ohjelmilla ja internetsivuilla on iso merkitys. Esimerkiksi Algeriassa arvioidaan jo yli 200 000 muslimin kääntyneen kristityksi, suurelta osin ihan viime vuosina.

 

– Islamilaista maailmaa ravistellaan. Ihmiset ovat lopen kyllästyneitä uskontoonsa ja etsivät totuutta. Tällä hetkellä Iranissa on ehkä maailman nopeimmin kasvava seurakunta.

 

– Monet muslimit ovat hengellisesti hyvin nälkäisiä.

 

Tilaisuudessa kuultiin myös muun muassa kristityksi kääntyneestä ISIS-terroristijärjestön jäsenestä.

 

 

Heikki Salmela

Jaa
Syyrian seurakunnat nousevat sodan raunioista – kirkon johtaja: Epätoivossa olen oppinut, että Herramme toteuttaa jumalallista tarkoitustaan
Help ry – kaksi vuosikymmentä helluntaiseurakuntien työntekijöiden asialla
Sattumaa vai suunniteltua? Jumalauskon perusteita arvioimassa
Keravan helluntaiseurakunnassa kokoonnutaan ryhmissä – iso rakennus luo mahdollisuuksia
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!