Lauantai 11. heinäkuuta.
Nimipäivää viettää Elli, Noora, Nelli, Eleonoora, Eleonora, Nora, Leonora, Elli, Ellinor
Julkaistu 1.9.2017 14:16

Tehtävä odottaa

Helluntaiseurakuntien maamme juhlavuonna toteuttama Parasta Suomelle -kampanja realisoituu näiden viikkojen aikana. Hyvä Sanoma -lehti on jaettu postin kautta jo noin puoleen miljoonaan talouteen. Seurakunnissa järjestetään syksyn aikana kampanjan nimeä kantavia teematilaisuuksia. Aikamedian ja Hyvä Sanoma ry:n organisoimassa valtakunnallisessa liikkeellelähdössä on mukana kaikkiaan 170 helluntaiseurakuntaa.

 

Parasta Suomelle syntyi pohtiessa kysymystä, mikä olisi arvokkain lahja, jonka helluntailiike ja sen seurakunnat voisivat tarjota itsenäisyyttään juhlivalla isänmaalle. Suomalaisille ei tyydytty antamaan ainoastaan toiseksi parasta tai jotakin sellaista, jossa olemme hyviä. Juhlavuonna Suomelle haluttiin tarjota parasta.

 

Yli miljoona lukijaa tavoittava Hyvä Sanoma muistuttaa Jumalan sanan ja siihen perustuvien arvojen keskeisestä merkityksestä yhteiskuntamme rakentamisessa. Tämä on tärkeä huomio ja muistuttamisen arvoinen asia meille kaikille. Lehdessä julkaistut haastattelut osoittavat, että kristilliset arvot tarjoavat nykyäänkin tärkeän voimavaran ja turvan ihmisen elämälle. Lehti välittää helposti ymmärrettävällä tavalla evankeliumin ydinsanoman Jeesuksesta ja rohkaisee lukijaa kääntymään elävän Jumalan puoleen. Parasta on annettu silloin, kun lehti ohjaa lukijan todellisen elämän lähteelle.

 

Suomi 100 -juhlavuotta on vielä jäljellä, ja tehtävämme on kesken. Toimeksianto evankeliumin julistamiseen on voimassa aina Jeesuksen tulemukseen saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että myös kutsu elää evankeliumi todeksi omassa ympäristössämme on edelleen voimassa.

 

Parasta Suomelle sisältää kampanjalehden, verkkosivut, sosiaalisen median ja seurakunnan teematilaisuudet – ja kaikkia niitä tarvitaan. Lisäksi on tärkeää, että myös ne seurakunnat, jotka eivät voineet tulla mukaan varsinaiseen lehtikampanjaan, voisivat osallistua kampanjaan liittämällä Parasta Suomelle -ajatuksen, hengen ja saatavilla olevan oheismateriaalin omaan toimintaansa. Yhdessä olemme ja saamme aikaan enemmän.

 

Nyt tarvitaan kipeimmin ihmistä, sinua ja minua, uudestisyntynyttä kristittyä, joka tunnustaa nöyrästi tarvitsevansa itse päivittäin Jumalan armoa ja apua. Samoin tarvitaan niitä, jotka ottavat ystävien, naapurien, työkavereiden ja tuttavien kanssa puheeksi postin jakaman Hyvä Sanoma -lehden ja rohkaisevat tutustumaan sen sisältöön – myös Parasta Suomelle -verkkosivuihin. Lehti on hyvä väline ja lähtökohta tehdä lähempääkin tuttavuutta ihmisten kanssa. Parasta Suomelle -tehtävä odottaa.

 

 

Janne Lahti


Kirjoittaja on kotimaan evankeliointijärjestö Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja.Jaa
"Rasismi voi päättyä meidän elinaikanamme"
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
"Opin kuulemaan selkeämmin Jumalan ääntä" – Yhteyden kaipuu on nuorille iso syy hakeutua opetuslapseuskouluun
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!