Lauantai 6. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Kustaa, Kyösti, Kustavi, Gustav, Gösta, Gustava
Julkaistu 23.6.2016 07:00

Yllätysten Jumala voi täyttää Pyhällä Hengellä

Ristin Voitossa on kerrottu paljon Pyhän Hengen toiminnasta, ja se on ollut rohkaisevaa. Minäkin haluan kertoa omasta kokemuksestani.

Olin kauan sitten Turussa juhannusjuhlilla. Siellä sain kokea Pyhän Hengen kasteen ja ylistää Jumalaa uusin kielin. Eräs veli rukoili puolestani ja sai Herralta minulle sanan: ”Ota vastaan se armolahja, jonka Jumala tulee sinulle antamaan. Ja kun se ilmenee, käytä sitä rohkeasti.”

Noin puoli vuotta myöhemmin sain profetian armolahjan ja myös kielten selittämisen lahjan. Olin niin lapsenmielinen, että pyysin Jumalalta myös mahdollisuutta puhua joskus jollekin henkilölle hänen omalla äidinkielellään, kun puhun vierailla kielillä. Jumala vastasi tähän rukoukseeni. Noin kaksikymmentä vuotta sitten sain puhua eräälle Kuopion helluntaiseurakunnassa vierailleelle etiopialaiselle hänen omalla kielellään. Se oli minulle suuri yllätys!

Eikä siinä vielä kaikki. Noin puolitoista vuotta sitten oli Siilinjärvellä ”tulimummojen” (Auli Erkkilä ja Mirja Vehosmaa) tilaisuus. Sain kehotuksen mennä siunaamaan Auli Erkkilää, ja siinä siunatessani puhuin hänelle jotain vierasta kieltä, johon en kuitenkaan saanut suomenkielistä selitystä. Erkkilä kertoi, että olin puhunut ruotsin kielellä hänelle henkilökohtaisen sanoman Jumalalta.

En itse osaa muita kieliä kuin suomea ja savoa, mutta se Jumala, jota palvelen, on yllätysten Jumala. Toivon, että nämä kokemukseni ovat jollekin rohkaisuksi.

Kaisa Miettinen
Kuopio, Riistavesi

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!