Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 26.6.2018 07:50

Uskon sankari ja ihana hömppä

Virve Pellinen asuu Kouvolassa Ahviossa ja kuuluu Inkeroisten helluntaiseurakuntaan. Hän on tehnyt miehensä Markun kanssa avioliittotyötä yli 20 vuotta. Nykyään he toimivat Parempi Avioliitto ry:ssä tukiparina ja vierailevat avioliittotyön merkeissä eri seurakunnissa ulkomaita myöten.

Innostun edelleen lapsistam­me ja perheestä, avioliitoista ja parisuhteista sekä yleensä ihmi­sistä, mutta myös konserteista, taidenäyttelyistä, kahviloista, kauniista säästä, kirjoista, ku­kista ja vaikka mistä.


Lempipaikkani kotona näin kesällä on puutarha. Aloitan aa­muni juomalla kupin kahvia pihakeinussa tai terassilla mel­kein säällä kuin säällä.


Ystäväni kuvailevat minua sydämelliseksi, avoimeksi, luo­tettavaksi, rennoksi ja tarmokkaaksi. Kuulemma olen myös uskon sankari ja ihana hömppä.


Avioliittotyön antamien työ­kalujen avulla pääsimme lähe­tystyössäkin syvällisiin keskusteluihin pariskuntien kanssa. Pohjimmiltaan naisen ja mie­hen perustarpeet ovat samat kaikkialla.


Parisuhde on elämäni tärkein ihmissuhde. Vanhempien kun­nioittava ja rakastava tyyli elää ja puhua luo kotiin ilmapiirin, jossa opitaan keskustelemaan rakentavasti ja toista kunnioittaen.


Haluaisin matkustaa paljon enemmän ja vaikka mihin. Olo­huoneemme seinällä on Aasian vanha koulukartta, joka inspi­roi meitä matkustelemaan unel­moiden ja rukoillen.


Vaikeinta elämässä on ollut vanhimman poikamme äkilli­nen kuolema seitsemän vuotta sitten sekä Prader Willin oireyh­tymää sairastavan tyttäremme terveyteen liittyvät haasteet. Viimeiset kymmenen vuotta ovat olleet raskaita. Niihin on sisältynyt myös Markun sairastuminen imusolmukesyöpäään. Vaikeudet ovat opettaneet tur­vautumaan Jeesukseen.


Iloa arkeeni tuovat tavalliset kotipuuhat, kuten pyykin ri­pustaminen ulos tai ruoanlaitto, saunakeskustelut sekä kesäiset aamu-uinnit Markun kanssa.


Hengellisyys tarkoittaa minul­le elävää ja läheistä suhdetta Jeesukseen. Raamatun luku eri käännöksistä ja kännykkäsovel­luksista saa sydämeni voimaan hyvin. Tarvitsen päivittäin Jumalan antamia ajatuksia ja vii­sautta, jotta elämäni tärkeysjär­jestys pysyy tasapainossa.


Jeesuksen ominaisuus, joka puhuttelee minua erityises­ti, on rakkaus ihmisiin ja luon­toon. Jeesus arvosti jokaista ih­mistä ainutlaatuisena ja pysäh­tyi nauttimaan linnuista sekä kedon kukkasista.

 

 

Marika Anttila

 Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!