Perjantai 29. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Oiva, Oivi, Olivia, Orvar, Oliver, Olivia
Julkaistu 24.3.2016 00:00

Tervetuloa Isoon Kirjaan rukoilemaan

Kiitos Marja-Leena Sorvalle kirjoituksesta ja viestistä Ison Kirjan johdolle. On aina ilo kuulla, että joku on kokenut uudistumista uskossaan. Se on varmasti meidän useimpien tarve ja kaipuu herätysliikkeessämme.

Marja-Leena muistelee kirjoituksessaan Katinalan raamattuopiston pannuhuonetta. Myös jotkut Ison Kirjan nykyisistä työntekijöistä voivat muistella opiskeluaikojaan Katinalassa ja käyntejään tuossa pannuhuoneessa.

Arvostamme edelleen helluntailiikkeen raamattuopistossa Isossa Kirjassa rukouksen merkitystä niin henkilökunnan kuin oppilaskunnankin keskuudessa. Opiskelijoillamme on pitkin viikkoa rukoushetkiä sekä vapaamuotoisesti että virallisten oppituntien osana.

Henkilökunnalle on maanantaiaamuisin varattu hetki yhteiseen rukoukseen, samoin keskiviikkoisin henkilökuntapalaverin yhteydessä. Lisäksi monet tekevät työtään rukoillen hiljaa huokaillen ylöspäin. Toki jokaisella meistä ”rukouksen pannuhuone” voisi olla  lämpöisempikin. Arvostamme myös kenttäväen esirukouksia raamattuopiston puolesta.

Isossa Kirjassa olemme jo muutaman vuoden ajan järjestäneet pari kertaa vuodessa erityisen Tartu rukouksen voimaan -seminaarin, joka on ollut hyvin suosittu. Näissä tapahtumissa on palvelemassa armoitettuja rukouksen ihmisiä.

Seuraavan kerran tämä rukousviikonloppu järjestetään 22.–24. huhtikuuta. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!


Ison Kirjan johtoryhmä

Jaa
Kehityspsykologi Päivimaria Kuivamäki: Lapset ja nuoret tarvitsevat tukea poikkeuksellisena aikana
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!