Lauantai 30. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Pasi, Rurik
Julkaistu 27.10.2016 00:00

Suomen kansa tarvitsee herätystä

Mikä on Suomen kansan kohtalo? Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on jo lähellä. Jeesuksen Kristuksen toinen tuleminen on aivan oven edessä.

Suomea sanotaan kristityksi maaksi, mutta kansan keskuudessa on vain vähän ihmisiä, jotka ovat antaneet sielunsa Herralle Jeesukselle. Kuitenkin ainoastaan puhtaat, Jeesuksen verellä ostetut morsiussielut pääsevät kerran taivaaseen.

Herra sanoo sanassaan: ”Koska tämä kansa lähestyy minua suullaan ja kunnioittaa huulillaan, mutta pitää sydämensä minusta kaukana ja koska heidän jumalanpelkonsa on vain opittuja ihmiskäskyjä, sen tähden, katso minä vielä teen tälle kansalle kummia tekoja ja sen viisasten viisaus häviää ja ymmärtäväisten ymmärrys katoaa.”

Jumala tekee vielä Suomen kansalle ihmeitä. Maamme kristityt odottavat suurta herätystä, joka puhaltaa koko Suomen ylitse. Eräässä hengellisessä laulussa pyydetään juuri tätä: ”Puhalla Jumalan tuuli ylitse synnyinmaan. Puhalla valosta taivaan niin, että nähdä saan heräävän nukkuvat sielut uskossa valvomaan. –– Puhalla Jumalan tuuli kaduille kaupunkiin. Puhalla ristiltä Herran sydämiin kärsiviin, että he saisivat kerran juhlihin taivaisiin.”


Airi Ollikainen
Mikkeli

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!