Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 9.3.2016 00:00

Raamatun arvoja ei saa peittää

Ristin Voitossa oli uutinen tamperelaisesta Hervannan Katukappeli-seurakunnasta otsikolla ”Israelin lippu pois seurakunnan seinältä” (RV 8).

On hyvin vakavaa, että Raamatun sanomaa madalletaan kuulijoiden miellyttämiseksi. Raamattuun sitoutuneina meidän tulee seistä rohkeasti Jumala sanan pohjalla. Jos poistamme Israelin lipun seurakunnan seinältä tilannekohtaisesti, asetumme vihollisen kannalle. Ja jos annamme sille vähän periksi, se sokeuttaa meidät yhä enemmän, ja ennen pitkää madallamme muitakin Raamatun arvoja.

Jos muukalaiset sanovat Israelin lippua vihollismaan lipuksi, suomalaisten uskovien tulee rauhallisesti ja vakuuttavasti kertoa, että Israel on Jumalan valittuna kansana meille ystävyyskansa. Jos pelätään, että sen seurauksena muslimit suuttuvat ja lähtevät, Jumalan siunaus on kuitenkin työn yllä, ja Jumala voi puhua muslimeille tavalla tai toisella.

Jumalan sana Aabrahamille Israelin siunaamisesta tai kiroamisesta on vääjäämätön: se toteutuu niin kansojen kuin jokaisen yksilönkin elämässä. Kansamme on jo lähtenyt vaaralliselle tielle, kun Suvivirttä ja joulun kristillisiä muotoja on peitetty.


Annikki Salo
Raisio

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!