Perjantai 27. marraskuuta.
Nimipäivää viettää Hikko, Astrid, Estrid
Julkaistu 23.10.2020 11:15

”Paras on edessä”

Syyslomalla oululainen Ilkka Leinonen perheineen vieraili Ylläksen maisemissa. (Johanna Leinonen)

Jumalan jatkuva läsnäolo ja huolenpito ovat Ilkka Leinosen arjessa kantava voima. 

 

Työkseni toimin ohjelmistokehittäjänä ja asiantuntijana OP-ryhmässä. 

 

Vapaa-ajalla vietän aikaa vaimoni Johannan ja 5-vuotiaan tyttäreni Viivin kanssa. Urheilen viikottain ja pyrin pitämään kunnostani huolta. Aikaa käytän paljon myös uuden seurakunnan istuttamiseen Oulussa.

 

Tänä talvena pyrin ottamaan elämän levosta käsin ja palautumaan sekä oman vauvan että vaimon nuoremman siskon menetyksestä viimeisen vuoden aikana.

 

Kun katson peiliin, näen kovia kokeneen, mutta täynnä tulevaisuuden toivoa ja uskoa olevan miehen.

 

Kirja, joka on erityisesti jäänyt mieleen, on Loren Cunninghamin The Book that Transforms Nations. Se teki suuren vaikutuksen kuvaamalla raikkaalla ja inspiroivalla tavalla Jumalan tekoja eri kansojen keskellä. 

 

Jos ohjaisin elokuvan, se varmaankin kertoisi Jumalan miehistä ja naisista, jotka uskaltavat elää uskoaan todeksi ja muuttaa maailmaa.

 

Rakastan keskustella Jumalaan, uskoon ja Raamattuun liittyvistä aiheista. Myös kaikki seurakuntaa koskettavat aiheet ovat hyvin lähellä sydäntäni. Haluan etsiä ja pohtia, miten Jumala on tarkoittanut seurakuntansa toimimaan maan päällä. Samalla voin kokeilla ja soveltaa eri ideoita käytäntöön johtaessani uutta seurakuntaa.

 

En koskaan unohda hetkeä, kun näin Johannan ensimmäisen kerran helluntaiseurakunnan nuortenillassa. Etupenkissä istuvan Johannan kauniit vaaleat hiukset kiinnittivät huomioni. Olin silloin varsin ujo, joten tästä meni vielä useampi vuosi ennen kuin aloimme seurustella.

 

Vaimossani Johannassa arvostan erityisesti sinnikkyyttä, vakautta, vastuuntuntoa, viisautta ja kauneutta.

 

Raamatussa minua ovat viime aikoina puhutelleet Jumalan ikuiset ja muuttumattomat asetukset. Yhteiskunta ja ideologiat ympärillä muuttuvat, mutta Jumalan luomakuntaansa säätämät hyvät asetukset pysyvät.

 

Rukoilen, että ihmiset löytäisivät yhteyden Jeesukseen ja rakastavaan taivaalliseen Isään. Elämän jakaminen ikuisen Jumalan kanssa tuo merkityksen, mitä ei voi mikään maailmassa koskaan korvata.

 

Jeesus on elämässäni joka hetki läsnä. Hän on ystävä, neuvoja ja auttaja kaikissa elämän olosuhteissa ja tilanteissa. Tiedän, että tulen jakamaan Jeesuksen kanssa ikuisen Jumalan valtakunnan yhdessä kaikkien pyhien kanssa. Paras on edessä. Kirjaimellisesti.Jaa
Berliiniin nousee kolmen uskonnon yhteiskirkko 
Mariia ja Jüri Aro-Panula: Lasten muutto kotoa herättää iloa ja ikävää
Jumalan äänen kuulemista oppimassa 
"Haluamme heidän tietävän, että he eivät ole yksin" – Uskoon tulleet muslimit tarvitsevat rukousta
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!