Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 1.12.2017 14:44

Panostusta laatuun ja kannattavuuteen

-Eri asiakasryhmien kannattaa tutustua Aikamedian uusiin alennuskäytäntöihin jo tämän vuoden puolella, markkinoinnin ja tuotannon projektipäällikkö Nina Kohvakka kehottaa. Kuva: Julle Juurikkamäki

Aikamedia tarkistaa lehtien tilaushintoja ja uudistaa 1.2.2018 alkaen aikaisempia alennuskäytäntöjä. Jatkossa alennukseen ovat oikeutettuja vain seurakunnat ja seurakunnan ilmoittamat palkalliset työntekijät, Hyry-yhteisöt, Helluntaikirkon tai Vapaakirkon pastorin valtakirjan omaavat henkilöt, muiden kirkkojen virassa olevat pastorit sekä Hyvä Sanoma ry:n rekisterissä olevat senioriryhmän jäsenet.

 

– Alennus on näille kaikille ryhmille sama eli miinus 25 prosenttia. Hyry-yhteisöjen työntekijöiden sekä muiden alennuksen piiristä poistuvien henkilöiden kohdalta alennukset puretaan 1.2.2018 lukien, Aikamedian markkinoinnin ja tuotannon projektipäällikkö Nina Kohvakka kertoo.

 

– On tärkeää huomata, että alennusten poistuminen koskee samalla tavalla myös Aikamedian omaa henkilöstöä.

 

 

Uudet hinnat voimaan tilausjakson päätyttyä

Kohvakan mukaan uutta alennuskäytäntöä sovelletaan kaikkiin Aikamedian lehtitilauksiin sekä kappaletavaratilauksiin niin Aikashopin verkkokaupassa kuin Aikamedian asiakaspalvelussakin.

 

Vuoden 2018 alusta helluntaiseurakuntien työntekijöille, vanhimmille ja työmuotojen johtajille tarkoitetun Paimen Plus -lehden tilaushintaa tarkistetaan. Hinta nousee viisi euroa.

 

Myös Ristin Voitto -lehden tilaushinta muuttuu ensi vuoden alusta. RV:n kestotilaus nousee kolmella eurolla 106 eurosta 109 euroon.

 

– Uudet hinnat tulevat voimaan kunkin tilaajan tällä hetkellä voimassa olevan tilauskauden päätyttyä, Nina Kohvakka täsmentää.

 

Hyvä Sanoma ja lastenlehti Jees ovat aikakauslehtiä, joiden tilaushinnat säilyvät samana. Alennukset koskevat myös niitä.

 

Noste-lehti muuttuu ensi vuonna uudeksi Verso-lehdeksi, joka on sisällöltään laaja-alaisempi perhe- ja kasvatusaiheinen julkaisu. Lehden sisältö palvelee erityisesti vanhempia, kasvattajia ja seurakuntien lapsityön toimijoita.

 

Toimitusjohtaja Vesa Halosen mukaan Aikamedia kehittää uuden strategiansa mukaisesti tuotteiden sisältöä, laatua ja erilaisia julkaisuformaatteja sekä tehostaa samalla kustannustoiminnan taloudellista kannattavuutta.

 

– Emme ole tehneet hinnantarkistuksia moniin vuosiin, vaikka postimaksujen, painokustannusten ja paperin hinta on yleisen kustannustason mukana jatkuvasti noussut. Nyt on oikea aika tehdä nämä tarkistukset, Halonen sanoo.

 

 
Uudet hintatiedot 1.1.2018

Ristin Voiton paperilehti

kestotilaus 109 €

määräaikaistilaukset:

12 kk 117 €

6 kk 66 €

4 kk 37 €


Verkko-RV

kestotilaus 100 €

määräaikaistilaukset:

12 kk 109 €

6 kk 61 €

4 kk 34 €

 

Paimen Plus

kestotilaus 25 €

 

 

Alennuskäytäntö 1.2.2018 alkaen

– Hyry-yhdistykset, seurakunnat, seurakunnan ilmoittamat palkalliset työntekijät, työntekijän valtakirjan omaavat tai Hyvä Sanoma ry:n senioriryhmään merkityt: alennus –25 %

– seurakuntien kastelahja, tervetuliaislahja kastetulle: alennus –40 %

– julkisen sektorin (esim. sairaalat, terveyskeskukset, palvelutalot, koulut ja kirjastot) lahjatilaukset: alennus –40 %Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!