Tiistai 4. elokuuta.
Nimipäivää viettää Veera, Vera
Julkaistu 17.3.2016 06:00

Ovatko narkomaanit ”vain” viihdekäyttäjiä?

Asenteet huumeita kohtaan ovat muuttuneet, eivätkä käyttäjät enää ole pelkästään koviin huumeisiin vajonneita narkkareita. Nykyään on paljon viihdekäyttäjiä, joiden huumeiden käyttöä kuvataan harmittomaksi. Huumeiden käytöstä on tullut myös trendikästä.

Esimerkiksi MDPV eli aakkoset on seksuaalisuuden kestoon vaikuttava muuntohuume, joka rinnastetaan Viagran tapaiseen potenssilääkkeeseen, mutta joka on voimakkuudeltaan ja kestoltaan huomattavasti voimakkaampaa.

Julkkikset käyttävät usein huumeita, mutta maamme mediat eivät puhu näistä ikävistä asioista, koska se ei tuo medialle oikeanlaista julkisuutta. Elokuvissa on trendikästä vetää viiva ja omistaa hieno auto, luksusasunto ja muskelivene. Huumeiden käyttökin näyttäytyy siinä kehyksessä elämään kuuluvana osana menestystä.

Asenneilmapiiri on muuttunut maassamme paljon huumeiden sallimisen suuntaan.


Harri Lindell
Helsinki

Jaa
Yhdysvalloissa korona toi kokoussurffailua ja seurakunnasta etääntymistä – tutkimuksen mukaan nettijumalanpalveluksiin osallistumisessa näkyy selvä ikäryhmien välinen ero
”Kaikki alkaa nyt alusta” – Petri Kosonen on sujut sen kanssa, että monet Suomessa mieltävät hänet ”vain” ylistyksenjohtajaksi
Vähän erilainen leiri
Kristityksi kääntynyt teinipoika surmattiin Intiassa
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!