Lauantai 6. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Kustaa, Kyösti, Kustavi, Gustav, Gösta, Gustava
Julkaistu 22.12.2016 00:00

On niin autuasta käydä

Exodus-kvartettiTiedän senExodus ry 2016Exodus-kvartetilta on totuttu kuulemaan hyvää stemmalaulua, eikä tämä uusi maxisingle tuota kuulijalle pettymystä. Vuosien yhteistyö kuuluu myös sovituksissa ja bändin soitossa. Exodus-kvartetin muodostavat Esa Suvanto, Arto Vilhunen, Heikki Alastalo ja Oiva Virta.

Levyprojektin tuottaja, sovittaja ja kitaristina tunnettu Leo Kunnas on säveltänyt levylle kolme uutta laulua. Tekstejä ovat tehneet Markku Järvinen ja Leila Uosukainen.

Levyllä soittavat Kunnaksen lisäksi kontrabassoa Allan Ahonen, dobroa Arto Lappalainen,  kitaraa Aimo Nisumäki ja cajonia Rauno Pekkanen.

Meille suomalaisille hengellinen musiikki on perinteisesti mollivoittoista, mutta nyt mennään duurissa ja kantrimusiikin syke vie mennessään. Tällaista hengellisen musiikin kuuluu ollakin.

Levyn avausraita Luoksesi tulla saan lataa ilmoille luottamuksen Jumalan rakkauteen ja  sama teema kulkee koko levyn läpi.

Levyllä soi myös pari ennestään tuttua biisiä. Armon päivä on armollisen iloista musiikkia matkalla kohti taivasta, ”tahdothan päästä kotihin luo Jumalan”. On niin autuasta käydä on ylistystä parhaimmillaan, ”silloin niin kuin vetten pauhu, valtavasti kaikuu voittolaulu, aina kunniaksi Herran”.

Tämä äänite jää soimaan päässä ja saa kuulijalle iloisen ja kiitollisen mielen.


Markku Sandberg

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!