Lauantai 30. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Pasi, Rurik
Julkaistu 14.7.2016 07:00

On mukavampi olla, kun pipo ei kiristä

RV-lehden numeron 26 mielipidepalstalla Eila Kumpulainen esitti kärkevää kritiikkiä tämän lehden sisällöstä. Tekevälle sattuu, se pitää paikkansa myös lehtikirjoituksissa, mutta ovatko kirjoitukset pääsääntöisesti hölynpölyä, kuten Kumpulainen antoi ymmärtää. 

Kävin läpi tuon saman lehden (RV 26) ja totesin sen sisältävän muun muassa seuraavia asioita: juttua lasten huomioimisen merkityksestä, huolta kuorotoiminnan hiipumisesta ja uskovien alkoholin käytön lisääntymisestä, kehotusta seurakuntayhteyden hoitamiseen, vastauksia Raamatusta nouseviin kysymyksiin ja uutisia onnistuneilta juhannusjuhlilta. Oliko tämä kaikki hölynpölyä? 

Ristin Voitto on hengellinen lehti parhaasta päästä. Se antaa rakennusaineita hengelliseen elämäämme. Hyvä meidän helluntailaisina on myös tietää edes jotakin siitä, mitä herätysliikkeemme ulkopuolella tapahtuu. Ja sopivissa rajoissa huumorillakin on sijansa.

Olen kuunnellut herätysliikkeemme julistajia 34 vuotta, eikä Sanan opetus ole mielestäni mennyt huonompaan suuntaan. Iloitsen nuorista sananpalvelijoista, jotka ovat sisäistäneet Jumalan armon kasvattavan vaikutuksen. Ehkä jotain on tapahtunut myös itselleni, vaikken enää nuori olekaan. 

Minulle on kerääntynyt erinäinen määrä pipoja, joista valitsen jonkun viileällä säällä kaljuani suojaamaan. Olen huomannut, että oloni on huomattavasti helpompi silloin, kun valitsen sellaisen pipon, joka ei kiristä. Tärkeää on vain, että se pysyy päässä ja ajatus säilyy kirkkaana. 

Toimittajamme tekevät arvokasta ja vaativaa työtä. On syytä muistaa heitä esirukouksin, että he jaksavat tehdä sen mahdollisimman hyvin.


Ilpo Talka
Pello


Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!