Keskiviikko 3. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Orvokki, Viola, Viola
Julkaistu 17.11.2016 07:00

Olisiko aika sytyttää kehitysopille vastatulta?

Lienemmekö ajassa ja huomaammeko, kuinka meitä ja meidän lapsiamme viedään kuin pässiä narussa? Tarkoitan tällä naturalismia, siihen liittyviä uskomuksia ja siitä johtuvia vääristymiä, jotka vaikuttavat voimakkaasti ihmisen käyttäytymiseen, valintoihin ja loppujen lopuksi koko maailmankuvaan.

Jos ja kun ihminen omaksuu kehitysopin ja sen selityksen, hän on aika totaalisesti aivopesty. Silloin hän on oppinsa mukaisesti mitä vaan – kuin vastuuton vasikka. Tämän näkee ja kuulee joka päivä median ja muutakin kautta.

Olisiko jo aika herätä tähän aikaan? Nyt jos koskaan on selkeästi osoitettava kehitysopin turmelus ja sen kauheat seuraukset. Kehitysopin sadonkorjuu tarkoittaa epätoivoa, anarkiaa ja sotia. Se vie kaiken inhimillisen toivon, tulevaisuuden toivon ja myös iankaikkisen elämän toivon.

Tutkimukset osoittavat, kuinka pieni osa ihmisistä enää uskoo luomiseen, Jumalaan ja pelastukseen. On vain valkoisen rodun ylivalta ja sen paremmuus. Sitä metodia on lähihistoriassa toteutettu menestyksellä. Kovin näyttävät vaisulta vastaisku ja varsinkin teot, joita olisi korkea aika tehdä. On niin kuin olisimme hiljaa ja pelossa hyväksyneet aivopesun.

Monilla on kuitenkin perheissään lapsia, jotka joutuvat tämän vanhan pakanauskonnon oppirakennelmia oppimaan ja kuulemaan. Jopa yliopistoon pyrittäessä on selostettava niiden perusteella ihmisen kehityshistoria, ja jos et sitä ”liturgiaa” selvitä, niin määrätyiltä alueilta ovet sulkeutuvat.

Tämä kehitysoppi on iskostettu kansaan. Varsinkin niin sanotut luonto-ohjelmat ohjaavat ihmisen kehitysopin lumoihin. Eikö enää löydy kuin muutamia intellektuelleja, jotka uskaltavat puuttua mokoman aivopesun vääristymiin?

Eikö saarnaajien, opettajien, evankelistojen ja muiden, jotka opetusmielessä avaavat suunsa, olisi tuotava vastaisku myös moiselle aivopesulle? Se vaatisi asiaan perehtymistä, varsinkin kehitysopin räikeimpiin väittämiin. Ehkä se avaisi myös silmiä ja sydäntä sille, miten paksua pajunköyttä kouluissa ja mediassa meille syötetään.

Vai olemmeko vaan hiljaa ja annamme Paholaisen edustajien tehdä rauhassa tihutyötään?

Todellinen tiedehän on osoittanut, samoin viimeiset tieteen tutkimustulokset ja löydöt, että kaikki olevainen ja näkyvä on lyhytikäistä ja rappeutuvaa. Entropia jyllää niin kuin Raamattu sen osoittaa. Se osoittaa selkeästi ihmisen rappeutumisen; tuhansittain uusia tauteja ja katoavaisuutta. Ei siis kehitystä, vaan taantumista. Ei uusia lajeja, vaan entistenkin häviämistä.

Olisiko siis jo aika herätä ”ruususen unesta” ja ottaa asioista selvää? Olisiko aika tuoda vastatulta ja todellista valoa tähän pimeyteen?

Olisiko aika myös tämän RV-lehden vähintään kerran kuukaudessa selkeästi osoittaa, missä kaappi seisoo?


Veli Majalahti
Orivesi

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!