Torstai 28. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Alma, Alma
Julkaistu 2.6.2016 00:00

”Olen nukahtanut pitäessäni luentoa”

Matti Kankaanniemi on vapaaottelija-akateemikko, joka tunnetaan myös helluntaiherätyksen keskeisenä kebabasiantuntijana.

En koskaan unohda hetkeä, jolloin jouduin pitämään vastasyntynyttä ja paniikissa pakoon rimpuilevaa esikoistani paikallaan hoitajan iskiessä häneen ensimmäistä neulaa.

Kun kaipaan piristystä, pyrin manipuloimaan keskushermostoani ja hormonituotantoani sekä ulkoisin että sisäisin keinoin – juon kahvia ja katselen Simpsoneita.

Lapsuuden haaveammattini oli henkivartija, koska Varilan sivukirjaston aikuisten osasto loi 8-vuotiaalle mielenkiintoisen todellisuuskäsityksen.

Parasta vaimossani Anussa on luovuus.

Kun katson peiliin, näen etymologisen juuren suomenkielen termille ”läskipää”.

On ok olla samanaikaisesti sekä vapaaottelija että teologian tohtori,
koska teologia ja vapaaottelu ovat molemmat täyskontaktilajeja.

Suosittelen syömään ennen luentojani urheiluravinteita, koska magnesiumin ja sinkin puutos on yhteydessä ylivilkkaushäiriöön.

Kamalin kokemukseni luennolta on se, kun nukahdin ja jatkoin silti monotonista rallienglanninkielistä jorinaani korinttolaiskirjeen teologiasta.

Lakkasin mieltämästä itseni opiskelijaksi, kun tuli hetki, jolloin opiskelijaruokalan sijasta valitsin lounaspaikakseni Turun parhaat kebabravintolat.

Parasta Tyrväässä on hieno helluntaiseurakunta. Tänä kesänä aion pyhiinvaeltaa Juhannuskonferenssiin, koska se kuuluu helluntaietniseen identiteettiin.

Suosikkijäätelöni on Kingis.

Inhokkijäätelöni on määrittelemätön, koska Tyrväällä ei heteromies voi käyttää sanaa ”inhokki” eikä juuri nyrpistellä elintarvikkeeksi luokiteltavalle ilmiölle.

Jeesus on uskottavin vaihtoehto uskon kohteeksi.

Jaa
Pienen kylän herätys
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
Ruotsissa ”koronaväsymystä”
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!