Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 2.2.2017 00:00

Oikea henki ratkaisee

Henkien alue on ratkaiseva tekijä seurakuntien toiminnassa. Eksyttävät henget ja niiden vaikutus tulisi erottaa Jumalan sanan avulla.

Mistä voidaan tunnistaa eksyttävä henki? Tämän hengen tehtävänä on vallan ottaminen. Sen saanutta voi verrata käenpoikaseen, joka potkii kaikki muut pois pesästään. Tämä henki on siis äärettömän voimakas.

Jos seurakunnassa useammalla on tällainen henki, he ottavat seurakunnan johdon hallintaansa. Heidän mielensä mukaisia puhujia kutsutaan puhumaan, ja näin myös seurakunnan toiminta muuttuu. Raamatun sanan opetus eräällä tavalla hylätään, kun aletaan etsiä vain kokemuksia ja fiilistä.

Raamattu tuo kuitenkin esille, että puhuja vastaa kerran puheestaan Jumalan edessä. Myöskään kaikki ihmeet ja parantumiset eivät ole Jumalan vaikuttamia (Matt. 24:24). Niiden tunnistamiseen tarvitaan hyvä Raamatun sanan tuntemus ja henkien erottamisen armolahja.

Tottahan Jumala voi parantaa sairaan ja tehdä monenlaisia ihmeitä elämässämme, onhan meille näin Jumalan sanassa ilmoitettu. Raamattuun on kuitenkin kirjoitettu: ”Ihmeet seuraavat niitä, jotka uskovat.” Jeesus kielsi ihmeiden perässä juoksemisen.

Jos me seuraamme ja palvelemme Jumalaa elämässämme, alkaa Pyhän Hengen vaikuttamia ihmeitä tapahtua.


Sakari Ahola
Seurakunnan vanhin ja raamatunopettaja
Reisjärvi

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!