Lauantai 6. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Kustaa, Kyösti, Kustavi, Gustav, Gösta, Gustava
Julkaistu 19.5.2016 00:00

Muut mediat 20/2016

Entisen huippu-urheilija Ringa Ropon kaulassa roikkuu aina ristikoru (Hyvä Terveys 6/16).

Kun Juho, perheemme esikoinen, kuoli, jouduin napit vastakkain jumalani kanssa. Siitä on pian kaksikymmentä vuotta. En kuitenkaan hylännyt jumalaani, joka on aina ollut minulle vankka taustatuki. En tiedä, mihin olisin joutunut pojan menetyksen jälkeen, ellei usko olisi kantanut ja antanut luottamusta tulevaan.


Uusi päivä -sarjan näyttelijä Rosa Hautala on neljännen polven helluntailainen (Sana 18/16).

Usko on pysyvä osa minua. Ilman Jumalan johdatusta elämä olisi rutkasti tylsempää. Olen johdattunut ihmeellisiin paikkoihin, kuten nykyiseen työhöni. Luotan hänen hulluihin suunnitelmiinsa täysin ja haluan elää ne todeksi.

Jumala auttaa vaikeuksissa, mutta hän on mukana myös kun kaikki menee hyvin. Monet ihmiset saavuttavat unelmansa, mutta eivät koskaan potentiaaliaan. Minun rukoukseni on kulkea Jumalan tiet, olivatpa ne kuinka tylsiä tai hulluja tahansa. Kristinuskossa parasta on toivo, täyteys ja Jumalan rakkaus.


Kirkkoherra Arto Antturin mukaan Euroopan evankeliointi on monissa paikoissa aloitettava alusta (Sanansaattaja 18/16).

– Menetelmät ovat vain erilaiset kuin ennen. Minun nuoruudessani evankeliointi tarkoitti suuria massatapahtumia. Tänään sellaiset eivät enää toimi. Meidät on kyllästetty musiikilla ja mielipiteillä, Internetillä ja sosiaalisella medialla. Nyt evankelioimisessa pitää edetä ihminen kerrallaan, kuten kristikunnan alkuvaiheissa.

Tosin sekään ei ole enää kovin helppoa ja yksinkertaista.

– Kahdenkeskiselle kohtaamiselle on nyt monenlaisia esteitä. Ihmiset eivät enää kutsu toisiaan kylään, kuten ennen. Meidän kamppailumme on myös siinä, että luontevan sosiaalisen kanssakäymisen kilpailijana on nyt valtava viihdeimperiumi.


Pietari Hannikainen syntyi ateistikotiin ja kiinnostui kristinuskosta opiskellessaan energiahoitajaksi (Askel 5/16).

– Koulutus oli vaativaa ja intensiivistä. Meditoin monia tunteja päivässä ja tein tuhansia hoitoja hyvinvointimessuilla. Samoihin aikoihin Jumala alkoi ilmaista itseään kristittyjen kautta. Saatoin meditoida jonkun uskovan seurassa ja nähdä hänessä valoa ja rauhaa, jota en meditoinnista saanut. Kristittyjen silmissä oli jotain, mistä en tiennyt mitään. Olin kokenut paljon ja olin jo pitkällä new age -tiellä, mutta sisimpäni ei ollut muuttunut. Havahduin siihen, etten ollut löytänyt valoa.

Jaa
Fida aloittaa työn Jemenissä – humanitaarisen kriisin lisäksi maata uhkaa nyt myös korona
Aikamedian lehdet
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!