Maanantai 1. kesäkuuta.
Nimipäivää viettää Teemu, Nikodemus, Rabbe
Julkaistu 30.6.2016 07:00

Miten Tosi rakkaus odottaa -kampanja vaikutti sinuun?

Sitouduitko nuoruudessasi tai myöhemmin Tosi rakkaus odottaa -kampanjaan? Pitikö sitoumus riippumatta siitä, missä vaiheessa halusit sitoutua? Miksi alun perin sitouduit Tosi rakkaus odottaa -kampanjaan? Miten koit kampanjan silloin ja nyt? Miten kampanja on mielestäsi näkynyt seksuaalisuudessasi tai parisuhteessasi?

Kerään tutkimusaineistoa Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan kirkkososiologian osastolle tekemääni pro gradu -tutkielmaa varten, ja olen kiinnostunut kokemuksistasi. Tutkielman tarkoituksena on selvittää, miten Tosi rakkaus odottaa -kampanja on vaikuttanut elämään ja seksuaalisuuteen myöhemmällä iällä.

Pyydän sinua kirjoittamaan ja kertomaan, miten kampanja on vaikuttanut sinun elämääsi ja seksuaalisuuteesi. Kirjoita minulle vapaamuotoisesti 1.8.2016 mennessä tai voit myös vaihtoehtoisesti osallistua haastatteluun. Toivon, että mainitset kirjoituksessasi ikäsi, sukupuolesi sekä mahdollisen uskonnollisen yhdyskunnan, johon kuulut/kuuluit tai jonka koet/koit omaksesi.

Voit kirjoittaa nimettömästi ja vastata joko sähköpostin kautta tai lähettämällä kirjeen. Mikäli vastaat postitse, laita kuoreen tunniste ”kirjoituspyyntö Isotalo”.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäinen vastaaja ole tunnistettavissa valmiista pro gradu -työstä.


Kirsi-Marja Isotalo

p. 050 341 7835

Helsingin yliopisto
Käytännöllisen teologian laitos
PL 4, 00014 Helsingin yliopisto

Jaa
Suuri gospelkonsertti verkossa perjantaina koulujen päättymisen kunniaksi
Avainmedian esirukoussivusto uudistui
”Koronasairaalan ikkunasta näkyi risti”– sairaanhoitaja kertoo toipumisestaan
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!