Miten RV palveli konferenssissa?

Ristin Voitto on kehittänyt paperilehden rinnalla voimakkaasti myös sähköisiä palveluja. Uudet tuotteet www.ristinvoitto.fi-verkkolehti, näköislehti ja sähköiset RV-uutiset ovat kesän ajan vielä vapaasti kaikkien käytössä. Senkin jälkeen sähköinen palvelu kuuluu kaikille Ristin Voitto -lehden tilaajille.

Myös Juhannuskonferenssin uutisoinnissa Ristin Voiton toimitus hyödynsi verkkoa uudella tavalla.

Miten konferenssin RV-uutisointi on kehittynyt viime vuosina, verkkotoimittaja Anna Lehtinen?
– Tämä oli toinen vuosi, kun Ristin Voiton toimitus uutisoi tapahtumasta myös lehden verkkosivuilla. Laajensimme uutisointia tänä vuonna kahteen uuteen kanavaan: RV-videouutisiin ja Facebookiin.

Mitä haasteita lisääntynyt verkon käyttö tuo RV-toimitukselle?
– Haasteet ovat samat kuin toimittajakunnalla kautta maailman: on otettava nopeasti haltuun uusia välineitä ja työ erityisesti tapahtumissa on nopeatempoisempaa kuin ennen. Emme kuitenkaan halua tinkiä yhtään tekemisen laadusta ja sisällön hengellisestä rakentavuudesta.

Mikä on konferenssitiedotuksen, UskoTV:n, Radio Gospelin ja Ristin Voiton työnjako juhlien viestinnässä?
– UskoTV ja Radio Gospel vastaavat tapahtuman reaaliaikaisesta välittämisestä sähköisiä kanavia pitkin. Konferenssitiedotus taas on tapahtuman virallinen tiedottaja, joka kertoo asioista pääsääntöisesti ensimmäisenä ja viestii tapahtumasta myös kristillisten yhteisöjen ulkopuolelle.

– Ristin Voiton rooliksi on muodostunut tuottaa laadukasta journalismia konferenssista ja kertoa tapahtumasta myös muille kuin helluntailaisille kristityille. Se tapahtuu erityisesti Seurakuntalainen-uutisportaalin kautta.

Juhannuskonferenssissa oli paljon kiinnostavia vieraita. Hyödynsikö RV heidän läsnäoloaan?
– Toki teimme juhannuksena myös ”kartoitustyötä” paperilehteä ajatellen. Konferenssi onkin vuoden tärkein tapahtuma mielenkiintoisten ihmisten ja asiantuntijoiden löytämiseksi haastatteluja varten.


null

Suomen sananvapaustapausta seurataan
Simon Kyreneläinen taas lavalle
KAN ry:n kuntoutusohjaajalle yli viiden vuoden tuomio huumausainerikoksista
Saavuttavan työn resepti 2020-luvulla poikkeaa takavuosista
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!